Gigabyte A620M-H anakartta ARGB soğutucu ve 4 RGB fan nasıl kontrol edilebilir?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Anakartım A620M-H Gigabyte. Anakart üzerinde D_LED ve LED_C girişi var. Bildiğim kadarıyla D_LED ARGB giriş, LED_C ise RGB girişmiş. ARGB bir sıvı soğutucu almayı düşünüyorum bu soğutucunun fan LED girişini D_LED e bağlayacağım soğutucunun kendisini de CPU_FAN yerine. 4 adet RGB fanım var şu an hiçbir işlevleri yok sadece açılıp kapanıyorlar. RGB çoklayıcı alıp bu çoklayıcıyı LED_C ye takacağım oradan o 4 fanı çoklayıcıya bağlayacağım fakat sadece fanların nereden güç aldığını ve döndüğünü yani nereye bağlamam gerektiğini bilmiyorum. Şu ana kadar planladıklarım doğru mu? Biraz karışık olay maalesef. Kısacası soğutucu ve kasa fanlarımın rengini kontrol etmek istiyorum. @Mustafa.Kaan Hocam bilginiz var mıdır?
1758384183271.png

D_LED girişi ARGB değil mi?
Evet öyle sayın Yüzbaşı John Price. Doğru biliyorsun, tebrik ederim. Umarım daha nicelerini de öğrenirsin. Allah seni doğru bilgiden mahrum bırakmasın, gelecekte iyi yerlere gelmeni dilerim. Öyle ki, inşallah gelecekte anakartınla ve kasanla uyumlu en kaliteli ARGB fanların sahibi olursun.

Evet öyle sayın Yüzbaşı John Price. Doğru biliyorsun, tebrik ederim. Umarım daha nicelerini de öğrenirsin. Allah seni doğru bilgiden mahrum bırakmasın, gelecekte iyi yerlere gelmeni dilerim. Öyle ki, inşallah gelecekte anakartınla ve kasanla uyumlu en kaliteli ARGB fanların sahibi olursun.
Senin kasandaki fanları söküp çalıcam. O zaman ARGB fanda almam gerekiyor ve argb çoklayıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı