Çözüldü Gigabyte AB350M-D3V işlemcsiz çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Merhaba, başlıkta yazdığım anakarta sahibim. İşlemci hariç tüm sistem bileşenlerini topladım ve kasaya montajladım. Kasanın ışıkları falan nasıl görünüyor diye kontrol edeyim dedim ama sistem açılmıyor. İşlemci yok diye mi yoksa sistemde mi sorun var? Power SW. 24 pin ATX kablolarını taktım. Neyde eksiklik var?

Çözüm
Açılmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Xenithral işlemci hariç bütün bileşenler demişsin, sence buna işlemci fanı dahil olmaz mı dostum?
işlemci dediğime göre işlemci fanını da eklemek gerekir zaten mantıken işlemci yoksa neden takayım fanı?

@Xenithral o zaman belirt bir dahakine. "İşlemci hariç bütün bileşenler" demek işlemci hariç tüm her şeyi tamamen takmak demektir.
Anlatamadığım bir şey var sanırım. İşlemciyi takmadan fanı kim takar bunu düşünemeyen biri zaten uğraşmaz pc ile. Belirtmem gereksiz bir detay olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı