Ben de bilmiyorum şunu sormak istedim memnun musunuz bu anakarttan?Arkadaşlar anakartım Gigabyte AB350M D3V. Sitesinde 2666 MHz RAM destekliyor diyor ama BIOS güncellemesiyle 3200 çıkıyor diye duydum. Doğru mu?
peki işlemciye OC desteği var mı B350 Anakartlar da var diye düşünüp almıştım hiç araştırmadım yorumlardan birinde A320 den kötü diye bi yorum gördümKendim kullanıyorum sorun yaşamadım. Evet 3200Mhz'e kadar çıkıyor
Bu anakartla 4.1'e kadar overclockladım. Fakat anakartın chipseti çok ısınıyor.peki işlemciye OC desteği var mı B350 Anakartlar da var diye düşünüp almıştım hiç araştırmadım yorumlardan birinde A320 den kötü diye bi yorum gördüm
Biraz hortlatmış oluyorum ama bir sorum var. OC ile mi chipsetiniz çok ısınıyor? Bende aldım bu anakartı da yolda şuan. OC yapmayacağım.Bu anakartla 4.1'e kadar overclockladım. Fakat anakartın chipseti çok ısınıyor.
Peki ben bu anakartın çipsetine bakır, Mosfetlere de alüminyum soğutucu taksam fayda olur mu sizce?OC yapmayın bu anakartla, eğer OC için alacaksanız elverişli değil. Yani 4.1 yaptığım zaman chipset ısısını 82 ye kadar çıktığını gördüm. Normal'de chipset ısısı 60 derecelerde geziyor ki yeterli.
İşlemcim Ryzen 1600X zaten. OC yapmayı bilmiyorum, ihtiyacım da yok.OC yapmayın bu anakartla, eğer OC için alacaksanız elverişli değil. Yani 4.1 yaptığım zaman chipset ısısını 82 ye kadar çıktığını gördüm. Normal'de chipset ısısı 60 derecelerde geziyor ki yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.