Gigabyte AB350M Gaming 3 servise yollama

mag339

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar. 9 ay önce topladığım bilgisayarım perşembe sabahına kadar düzgün bir şekilde çalışıyordu fakat perşembe sabahı açtığımda monitöre görüntü vermedi ayrıca fare ve klavye ışıklarını da yakmıyordu ancak fanları çalışıyor ve ışıkları yanıyordu. Problemi anlamak için bilgisayarcıya götürdüm ve problemin anakartta olduğunu tespit etti. Ben bu ürünü Sinerji sitesinden almıştım. Kutusundan Arena Bilgisayar'ın garanti belgesi çıktı. Ben şimdi bu ürünün garantisi için ne yapmalıyım? Direkt Gigabyte servisine mi yollamalıyım yoksa? Yanıtlarınızı bekliyorum. Tekrardan iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk Gigabyte servisini aradım ve bana bir kod verdiler bu kod yardımıyla sürat kargo üzerinden yollamamı söylediler. Yolladıktan 2 gün sonra gittiği gibi geri geldi kart içinde herhangi bir not vs. yoktu denemek için sistemi kurdum ve aynı problemi yaşadım. Daha sonra aradım ve neden yapılmadığını sordum. Bana yanlış bilgi verildiğini o servisin son kullanıcı ürünlerinin tamirinin yapılmadığını söylediler. Ben de Arena Bilgisayar'ı aradım ve oradan bana başka bir kod verdiler Yurtiçi Kargo aracılığıyla yollamamı söylediler. 9-10 gün arasında kart bana geri geldi içindeki notta test edildiği ve herhangi bir problem ile karşılaşılmadığı yazıyordu. Sistemi tekrar kurdum ve çalıştı. İnternette zaten bu problemi yaşayanların çoğu problemin kendi kendine çözüldüğünü söylüyordu. Her neyse. İşlemler bu şekilde gerçekleşti ve şu an bilgisayarımı sorunsuz bir biçimde kullanmaktayım. Umarım yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı