Gigabyte AB350M Gaming 3 alınır mı?

AyazMte

Kilopat
Daha fazla  
Herhangi bir sorun oluşturmaz diye tahmin ediyorum fakat 1-2 kişi kötü yorum yapınca içimde bir şüphe oluştu, yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci olarak R5 2400G düşünüyorum.

Son düzenleme:
B450M daha güncel ve 350M ile neredeyse aynı fiyatta.

Fark vardır elbet fakat benim bildiğim tek fark daha güncel olması ve 2400G gibi işlemcileri BIOS guncellemeden çalıştırması. Alacağın B350M anakartın BIOS'u güncel değilse işlemcin çalışmaz, eski nesil Ryzen takıp güncellemen gerekir.

4 ram slotu ve fiyat farkından dolayı B350 seçtim fakat duyduğum kadarıyla amd ye mail atıyoruz ve bize eski nesil bir amd işlemci gönderiyorlar doğru mudur?
B350 yi 513 TL gibi iyi bir fiyata bulunca açıkçası kaçırmak istemedim ve bu bıos olayını bilmeden almış bulundum maalesef.

4 ram slotu ve fiyat farkından dolayı B350 seçtim fakat duyduğum kadarıyla amd ye mail atıyoruz ve bize eski nesil bir amd işlemci gönderiyorlar doğru mudur?
B350 yi 513 TL gibi iyi bir fiyata bulunca açıkçası kaçırmak istemedim ve bu bıos olayını bilmeden almış bulundum maalesef.
Aah ah. Aldığınız yere geri gönderin, onlar günceller belki. Yada çevrenizdeki bir bilgisayarcı yapabilir.

Düşündüğüm kadar zor bir işlem değil sanırım, Vatan dan aldım fakat aradığım zaman yapamayız falan diyorlar. Ayrıca amd ye mail atmaya çalıştım fakat submit diyince aynı sayfayı tekrar açıyor bir sorun mu var yoksa gönderilmiş mıdır?

Düşündüğüm kadar zor bir işlem değil sanırım, Vatan dan aldım fakat aradığım zaman yapamayız falan diyorlar. Ayrıca amd ye mail atmaya çalıştım fakat submit diyince aynı sayfayı tekrar açıyor bir sorun mu var yoksa gönderilmiş mıdır?
AMD sana işlemci göndermez. Anakartı Vatan'a götüreceksin paşa paşa güncelleyecekler. Güncellemezlerse iade et. Buyur:
MSI B450M Pro-M2 B450 Motherboard AMD Socket AM4 (Ryzen) 7B84-005R - Nanokatalog

Asus Prime B450M-K AMD B450 DDR4 3200MHz Soket AM4 mATX Fiyatı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı