Öncelikle teşekkürler. Bende şuan kurulu olan bios , gigabyte ın sitesinde yok. Resmini atıyorum. Şuan kullandığım bios sisteme bir zarar verir mi?![]()
GA-MA74GM-S2H (rev. 4.3) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
![]()
GA-MA74GM-S2H (rev. 4.3) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
Öncelikle teşekkürler. Bende şuan kurulu olan bios , gigabyte ın sitesinde yok. Resmini atıyorum. Şuan kullandığım bios sisteme bir zarar verir mi?
Hocam kusura bakmayın size başta kızgın attım, konu sahibi yanlış söylemiş anakartını, CPU-Z'yi görünce ayıktım meseleyi. Sonunda H yokmuş anakartın, ilk mesajda H var, CPU-Z görselinde H yok.Aynen arkadaş doğru söylüyor. Sizin anakartınız bu, gözümden kaçmış CPU-Z de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.