Gigabyte Anakart ve Ekran kartları nasıldır?

Yok hocam sıvı değil. Dark Dragon kasam onun fanları için bunu dedim.
Hocam birde verdiğim linkten kontrol eder misiniz doğru ürüne mi bakıyorum ben? Birde Gigabyte şart mı yoksa alternatif var mı sizin için?
 
Hocam aslında bende bu ürüne bakıyorum, güzel bu anakart. Sizede çok teşekkür ederim. MSI ekran kartı olarak RX580 Armor alsam bunla uyumlu olur mu yada başka bir marka olur mu
 
Hocam ben hep İntel ve Nvidia kullandım. Ve bilgisayarım giriş hatta girişin altında bir bilgisayardı. Şu anda piyasada en iyi marka oyun olarak bence AMD. Almışken de en kalitelisini almak istiyorum.
 
Anlıyorum ben açıkçası Intel ve Nvidia kullanıcısıyım. Çok eskiden AMD ve ATI'den bir ağzım yanmıştı o günden beri kullanmıyorum. Eğer ekran kartımda AMD olsun derseniz kasamın içide biraz ROG ışıklı güzel olsun derseniz aşağıdaki modele de bir bakın ama MSI'da alırsanız bir farkı olmaz ikiside denk birbirine. Görüntü meselesi sadece:)

ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING | Graphics Cards | ASUS USA

Tabi benim bu dediğim Radeon zamanındandı aklında şüphe oluşturmasın sakın:) İçine kurt düşürmeyeyim durduk yere:)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı