Gigabyte Anakart ve Ekran kartları nasıldır?

RX 480 Strix modelinde sorun çoktu. Umarım 580'de çözülmüştür.
Ne gibi bir sorun hocam bende AMD konusunda çok tecrübeli değilim olmazsa bir araştıralım tabi. ama 580 Strix ile ilgili olumsuz duymamıştım hiç.

@Yağız Dikmen sanırım bu konuyu incelemiş ve araştırmıştır diye düşünüyorum AMD'de karar kıldığına göre.

Bu arada verdiğim linkteki ekran kartına bakabildin mi? @Yağız Dikmen

@Silinen üye Hocam linke baktım ama neye bakcağımı anlamadım.
Hocam ben 3-4 aydır parça araştırması yapıyorum. Kullanıcılar piyasada ki en iyi fiyah-performans ürünleri AMD dediler hep ve Ryzen çıktığından beri hep onu önerdiler. Bende kendi çevremde ki kullanıcılara dayanarak konuşuyorum.

@Silinen üye Hocam linke baktım ama neye bakcağımı anlamadım.
Hocam ben 3-4 aydır parça araştırması yapıyorum. Kullanıcılar piyasada ki en iyi fiyah-performans ürünleri AMD dediler hep ve Ryzen çıktığından beri hep onu önerdiler. Bende kendi çevremde ki kullanıcılara dayanarak konuşuyorum.
Yani görsellik ve alternatif olsun diye yolladım hocam aynı model ekran kartından. Fiyat-Performans lafına bir şey diyemem. Evet AMD ekran kartları ve işlemcileri tabiki fiyat olarak daha uygun. Genelde kullanıcılar kendi kullandıklarını önerirler normal olarak. Mesela bende ekran kartında Zotac markasının kullanıcısıyım devamlı:) Frekans değerleri vs bir tık önde oluyor genelde. Çok mu devasa fark var hayır. Ama tipi görüntüsü fiyatı benim için daha güzel geliyor. Dediğim gibi çok uzun zamandır AMD ürün kullanmıyorum. Takip ederim ama almadım hiç. Mutlaka ki kendini geliştirmiştir ama beni kaybetti:) Benim favorilerim:
Intel - Nvidia - Asus - Zotac - Corsair - Thermaltake :)

@Silinen üye Zotac markasini pek onermiyorum. En cok sikayet edilenlerden biri. Ayrica Nvidia veya Intel fanboyu olabilirsiniz ama bir sartla. Surekli Nvidia vrya Intel onermeyip, hsngisi mantikliysa onu onerirsrniz sıkinti yok. Yani atiyorum 1060 VS 480/580 konusunda fanboy olmana ragmrn 580 veya 480 oneriyorsan sıkinti yok.
Fanboylardan cok cektik ya.

@FantastikTürk Fanboy'luk değil ben sadece kullandığım ve memnun kaldıklarımı söyledim. Hatta bunu @Yağız Dikmen ile de paylaştım. Kesin al başkasını alma vs. gibi bir cümle kurmadım kurmam da zaten. Mantıklı değil:) Zotac markasını çok uzun zamandır kullandığım ve her seferinde memnun kaldığım için örnek olarak verdim. Arkadaş zaten AMD sistem toplayacak bende elimden geldiğince ona yardımcı olmaya çalıştım. Intel'e yöneltmek veya Nvidia tercih ettirecek bir mesajım bulunmuyor. Fanboy ile benim anlattıklarım arasında baya bir fark var:)

Hocam ben son karar olarak MSI almayı karar verdim. Hem daha yaygın, hem de daha bilindik. Yani çok insan tarafından kullanılıyor. Benim diyeceğim MSI daha çok aklıma yattığı için onu alacağım. Model olarak, MSI B350M Mortal (sadece Mortal ) alacağım. Dediğim gibi, MSI aklıma daha çok yattı :)

Hocam ben son karar olarak MSI almayı karar verdim. Hem daha yaygın, hem de daha bilindik. Yani çok insan tarafından kullanılıyor. Benim diyeceğim MSI daha çok aklıma yattığı için onu alacağım. Model olarak, MSI B350M Mortal (sadece Mortal ) alacağım. Dediğim gibi, MSI aklıma daha çok yattı :)
Bence güzel bir seçim olur. Ama tabi son karar sizin. Ben sadece bilgimi ve tecrübelerimi paylaştım. Yardım edelim derken Fanboy olduk birde:)

Güzel günlerde sorunsuz iyi oyunlarda kullanırsınız umarım:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00