Gigabyte anakartlar kendini bozuyor

Kronik arızalı bir ürün kullandın diye dünya devi markayı hiçe saymak da komik. Ben buna sadece gülerim.

Yukarıda da GIGABYTE'ın B450'sinin sorunlu olduğunu söylemiştim zaten. Alırken araştırmadan almışsın demek ki. Bile isteye kronik sorunlu anakart almak GIGABYTE'ın değil, senin suçun.

Hocam sence takmıyor olabilir miyim? Tabii ki de takıyorum.
Klavyendeki NumLock, CapsLock,ScrollLock gibi tuşlar tepki veriyor mu peki görüntü alamadığında? Işıkları yanıp sönüyor mu?
 

Ne anlatıyorsun bro? Kiminle konuşuyorum Gigabyte yetkili servisiyle falan mı? 2 satır kod yazıp sorunu halledecekler onu bile yapamıyorlar umurumda değil 1 ürün 1 ürünüdür, ben almadım diye firma batmıyor saki ol xd.
 
E iyi bro ben de MSI kullanıyorum, ne sıvı soğutmasından, ne anakartından, ne ekran kartından, ne de monitöründen memnunum. Sorunumu da çözmüyorlar. Ben de MSI'a nefret kusayım, yerden yere vurayım.

iPhone 4 serisinin bataryası patlıyordu, 15 serisinde, kasa soyulması, renk değiştirmesi falan filan sorunları var. Hepimiz Apple'a küfredelim, yerden yere vuralım, hiçbir şekilde Apple kullanmayalım falan.

Örnekler çoğaltılabilir anlık olarak aklıma gelenler bunlar. Kronik arızalı ürün alma sen de. Alıyorsan da sonuçlarına katlan, şikayet etme. Bütün markayı kötülemen kadar komik bir şey yok.

Aklın başında olsa, böyle saçma bir yorum yapmazsın zaten. Fanboy değilim sadece söylediğin şey mantık dışı ve gülünç.
 
Son düzenleme:
4. yıl olacak. Bozmadı hiç kendini. B450M S2H kullanıyorum. Bir güncelleme öncesi LOGO_FAIL vardı. Güncelleme bilgisinde bu sorun yazıyordu zaten ama şimdi yok.

Bence sürekli bir yerlerden eline anakart geçtiği için bozukdur.

Arkadaşımda da üç yıldır Gigabyte DDR3 kullandı sonra da Gigabyte AM4 soketli anakart aldı. Onda da bir sorun yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…