Gigabyte Aorus 15 BKF alınır mı?

Bütçe
50000
@745396 Hocam selamlar, konu sahibinden izin isteyerek bende soru sormak istiyorum. Bugün bu ürünü (15 BKF) almayı düşünüyorum, Hepsiburada üzerinden 9 taksit kampanyası ile alacağım. Oyun ve Mimarlık programları (3ds max - Autocad) için kullanılacak. Alternatif öneriniz var mıdır? (Öneriyi yine Hepsiburada üzerinden yapabilirseniz :))

@745396 hocam selamlar, konu sahibinden izin isteyerek bende soru sormak istiyorum. Bugün bu ürünü (15 bkf) almayı düşünüyorum, Hepsiburada üzerinden 9 taksit kampanyası ile alacağım. Oyun ve mimarlık programları (3DS Max - AutoCAD) için kullanılacak. Alternatif öneriniz var mıdır? (öneriyi yine Hepsiburada üzerinden yapabilirseniz :))

En isabetli seçim bkf olur hocam. 16X fiyatı fazla. Ne kadar seviye oyun oynarsınız? Ya da oyundan gelecekte beklentiniz ne olur?
Diğer 4060(115+ 25Boost 140W ) ile bundaki 90W(80W +10-15? W Boost) oyunlarda çok fark olmaz.
Hem oyun hem profesyonel işler için bence o seviye de düşünmeye değer tek ve kaliteli ürün MSI Stealth olur. Yükseltme açık RAM ve değiştirilir SSD büyük avantaj. OLED saymıyorum bile. 14' 16'10 olduğu halde size panel küçük gelirse bilemem. Bkf iyi bir paneli var 350nit %100 sRGB ama profesyonel anlamda Stealth çok farklı. OLED+VESA 500 HDR +MSI true color kalibrasyon mod tercihi(Adobe, DCI-P3, sRGB, oyun...) Büyük avantaj.

14' kasada sıcaklık sorun gibi görünsede hem yük altı hem oyunlarda 14' Vapor chamber en serin cihaz kendisi. Bence bir düşünün.

IPS, 13620H modeli yük ve oyun testi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@745396
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, Stealth ne kadar güzel gözükse de bütçemi zaten zorlayabildiğim kadar zorluyorum o yüzden BKF 'den yana tercihimi kullanmak en mantıklısı olacak sanırım.

@745396
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, Stealth ne kadar güzel gözükse de bütçemi zaten zorlayabildiğim kadar zorluyorum o yüzden Bkf'den yana tercihimi kullanmak en mantıklısı olacak sanırım.

O zaman hayırlı olsun hocam. Ekteki incelemelere göz atın. Daha fazla kaynak isterseniz 2023 Aorus 15 bakabilirsiniz. Özellikle 15 bsf. CPU, panel (%100 DCI-P3) 4070 hariç aynı kalitede aynı soğutma sistemine sahip ürün. Birebir fazla 15 bkf incelemesi yok. SSD, RAM yükseltme düşünürseniz marka, satıcı, servis ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Garanti konusunda biraz cimri Gigabyte. Gigabyte Control Center alışmak biraz zaman alabilir. Harici olarak sorun yaşamazsınız. Her konuda yazabilirsiniz. Yeni konu açarak etiketleyebilirsiniz. Vaktiniz olursa sizden de bir inceleme beklerim😁

O zaman hayırlı olsun hocam. Ekteki incelemelere göz atın. Daha fazla kaynak isterseniz 2023 Aorus 15 bakabilirsiniz. Özellikle 15 bsf. CPU, panel (%100 DCI-P3) 4070 hariç aynı kalitede aynı soğutma sistemine sahip ürün. Birebir fazla 15 bkf incelemesi yok. SSD, RAM yükseltme düşünürseniz marka, satıcı, servis ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Garanti konusunda biraz cimri Gigabyte. Gigabyte Control Center alışmak biraz zaman alabilir. Harici olarak sorun yaşamazsınız. Her konuda yazabilirsiniz. Yeni konu açarak etiketleyebilirsiniz. Vaktiniz olursa sizden de bir inceleme beklerim😁
İlginiz için teşekkürler, uzun kullanım deneyimlerimi mutlaka aktarıyor olacağım ☺️

Merhabalar, afedersiniz ama hayvan gibi kullandım laptopu.

Oynadığım hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntısı kapaktaki parmak izleri garip bir şekilde gitmiyor.

Ayrıca nedense anlamıyorum, LoL' de düşük FPS alıyorum. Özellikle oyunun ilerleyen dakikalarında FPS'im 90-100' e düşüyor.

AC:Shadows oynuyorum arada o da gayet güzel 2k çözünürlükte yüksek ayarlarda oynuyorum.

Ama şu LoL işi sinirimi bozdu. Hayvan gibi sistem var ama LoL donuyor :D çok garip.

Genel olarak bu laptopu alın arkadaşlar. Gerçekten inanılmaz kaliteli. Herkese öneriyorum.

Ekranı bir kere çok kaliteli zaten sırf bunun için alınır.

Ayrıca hep laptop klavyesi kullandım bir kere bile parmaklarım ısınmadı.

Soğutması gayet iyi.

Alın arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı