Gigabyte Aorus 15 laptop Windows 11'de uyku moduna girmiyor

ekinnh1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni laptop aldım sıfır. Win11 Pro'yu microsoft'un orijinal sitesinden indirdim iso olarak ve kurdum ama laptop bazen uyku moduna girmiyor. Sanki kendi kafasına göre takılıyor. Girdiği zaman da aşağıdaki gibi RGB'leri arada bir patlıyor.
Benzer sorunu yaşayanlar var mı? Cihaz yeni olduğu için Win11 Pro 24h2'den şüphelendim.

Gigabyte Aorus 15 BKF i7-13620h RTX 4060

NOT: Tüm sürücüler güncel hatta bugün tekrardan format atarak Win11 Pro 24H2 kurdum.

video.gif

Merhaba, yeni laptop aldım sıfır. Win11 Pro'yu microsoft'un orijinal sitesinden indirdim iso olarak ve kurdum ama laptop bazen uyku moduna girmiyor. Sanki kendi kafasına göre takılıyor. Girdiği zaman da aşağıdaki gibi RGB'leri arada bir patlıyor.
Benzer sorunu yaşayanlar var mı? Cihaz yeni olduğu için Win11 Pro 24h2'den şüphelendim.

Gigabyte Aorus 15 BKF i7-13620h RTX 4060

NOT: Tüm sürücüler güncel hatta bugün tekrardan format atarak Win11 Pro 24H2 kurdum.

Eki Görüntüle 2457071
Windows 11 23h2 deneyin bende de pc uyku modundan çıkmıyordu benim de gigabyte marka masaüstü sistemim var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben biraz daha windows 10 da takılacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı