conterct Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #41 Erennboi dedi: Özellikleri bakımından değil de laptoplarda kronik sorunlar cok oluyor, onlar vardır diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ne gibi acaba? Borgore dedi: Hocam biz 23.000 TL'den aldık, şuanki fiyatı 30.000 TL görünüyor. 30 verilmez. Genişletmek için tıkla... Ben bu ülke de artık haksız çıkmak istiyorum…. Almayan arkadaşlara geçmiş olsun. Dosya Ekleri 5D3AD1E6-125F-4CB9-A99F-A6F9FB5E052B.png 177,9 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleme: 20 Haziran 2022
Erennboi dedi: Özellikleri bakımından değil de laptoplarda kronik sorunlar cok oluyor, onlar vardır diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ne gibi acaba? Borgore dedi: Hocam biz 23.000 TL'den aldık, şuanki fiyatı 30.000 TL görünüyor. 30 verilmez. Genişletmek için tıkla... Ben bu ülke de artık haksız çıkmak istiyorum…. Almayan arkadaşlara geçmiş olsun.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 21 Haziran 2022 #42 conterct dedi: Hocam ne gibi acaba? Ben bu ülke de artık haksız çıkmak istiyorum…. Almayan arkadaşlara geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... İtopya bu cihazı ara ara astronomik fiyatlara çıkarıp çıkarıp indiriyor. Elbet yine indirecektir diye düşünüyorum.
conterct dedi: Hocam ne gibi acaba? Ben bu ülke de artık haksız çıkmak istiyorum…. Almayan arkadaşlara geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... İtopya bu cihazı ara ara astronomik fiyatlara çıkarıp çıkarıp indiriyor. Elbet yine indirecektir diye düşünüyorum.