Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000
Leptop gelince Ben size resim atım ürünün etiket numarası resimi çektim bakalım benim iademi sizmi aldınız çok merak ettim :)
olur hocam. Sizinki olmaya da bilir ama halen stok görünüyor

Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Fiyat artmış yine.
çok teşekkürler hocam sizin tavsiyeleriniz çok etkili oldu :) evet artmış ama bu fiyata bu kalite başka sıfır laptop yok piyasada

Hocam uzun zamandır birçok oyunu oynadım bende, 2K ekran ile genelde ayarlar yüksekte oynuyorum hiç takılma donma ya bu oyunu oynatmıyor hissi yaşamadım, yani size çok teşekkür ederim. Hem ısınama anlamında sorun yaşamıyorum hem de malzeme kalitesi çok yüksek laptopun oyun anlamında da FPS'lerim yüksek kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum bende. 2K ekran zevki hiçbir yerde yok gerçekten. 2K'den sonra 1080'e baktığımda fark zaten bariz var 2K olsun benim olsun.

Hocam merhaba. Bende yeni aldım sizin incelemenizi okuduktan sonra. Size danışmak istediğim hususlar var eğer müsaadeniz olursa. Sitede çok aktif değilim. Özel mesaj atılıyor mu bilmiyorum.

Hocam merhaba. Bende yeni aldım sizin incelemenizi okuduktan sonra. Size danışmak istediğim hususlar var eğer müsaadeniz olursa. Sitede çok aktif değilim. Özel mesaj atılıyor mu bilmiyorum.

Hocam sorularınızı buradan toplu olarak yazın elimden geldiğince hepsini cevaplarım.

@745396 Hocam bende bu laptopu almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz. Soğutması, ekranı, performansı, malzeme kalitesi, genel olarak alınır mı? Güzel mi bu fiyatı çok aşmadan taksitli bir şey var mı ne alınır LENOVO I7-13650HX 16GB 512GB SSD NVIDIA GEFORCE RTX 4060 8GB GDDR6 15.6" 83DV00G3TR Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende çok araştırdım bunu buldum genel olarak hoşuma gitti bir de Windows'lu olmasını düşündüm bilmem siz ne dersiniz Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım bir de YT Kick, dersler vb. teşekkürler

Son düzenleme:
@745396 hocam bende bu laptopu almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz. Soğutması, ekranı, performansı, malzeme kalitesi, genel olarak alınır mı? Güzel mi bu fiyatı çok aşmadan taksitli bir şey var mı ne alınır LENOVO I7-13650HX 16GB 512GB SSD NVIDIA GEFORCE RTX 4060 8GB GDDR6 15.6" 83DV00G3TR Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende çok araştırdım bunu buldum bir de Windows'lu olmasını düşündüm bilmem siz ne dersiniz ağırlıklı olarak oyun oynayacağım bir de YT Kick, dersler teşekkürler.

Genel kalite anlamında bu fiyat LOQ için çok pahalı bence.
İlk elden önereceğim çoğu ürünün stoku bitmiş ya da acayip zamanmış.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...b-freedos-gaming-laptop-fiyati,860967229.html şu 44-45k düşerse düşünebilirsiniz. Harika ürün.
Bu fiyata güzel Pulse var ama taksit seçeneği kötü. Paneli 45 NTSC harici sorunu yok.

Alternatif ürün varsa @YüzbaşıJohnPrice hocam size öneri sunacaktır.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...b-freedos-gaming-laptop-fiyati,860967229.html şu 44-45k düşerse düşünebilirsiniz. Harika ürün.
Bu fiyata güzel Pulse var ama taksit seçeneği kötü. Paneli 45 NTSC harici sorunu yok.

Hocam FreeDOS alsam Windows'a 5-6k gitmez mi gene en az Hocam baktığınız için teşekkürler

Gigabyte model düşerse onu öneririm. Pulse model kalite anlamında iyi fakat dediğiniz gibi panel kötü biraz.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...1-full-hd-gaming-laptop-fiyati,693507836.html İşlemcisi Pulse mode ile neredeyse denk ama 8845HS çok az daha iyi paneli 62.5 sRGB. 32 GB RAM olması bir avantaj. Tercih edilebilir.

Hocam FreeDOS alsam Windows'a 5-6k gitmez mi gene en az Hocam baktığınız için teşekkürler

Orijinal Windows lisansı 300TL civarına alınabiliyor. Ayrıca Windows kurmak bedava sadece lisans paralı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı