Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000
Yok hocam 100-200 TL (tam fiyatı bilmiyorum) bir Windows key satın alıp kendiniz kurarsınız.

Hocam onlar cidden güvenli mi dayımla konuştum o da fredoss lu HP Victus almış 1-2 ay uğraşmış en sonda 10k vermiş bana almışken Windows'lu al dedi

Hocam onlar cidden güvenli mi dayımla konuştum o da fredoss şu HP Victus almış 1-2 ay uğraşmış en sonda 10k vermiş bana almışken Windows'lu al dedi

Evet güvenilir. 2 kere attığım siteden key aldım sorun yaşamadım.

Hocam bir de bu keylerle alırsak aynı bu orijinal Windows gibi her şeyi aynı olur mu güvenlik güncelleme falan
3 adet sistemim var. Biri HP Victus laptop diğerleri masaüstü kendi topladığım bilgisayarlar. Hepsini key ile etkinleştirdim ve hiçbir sorun yaşamadım. Evet her şeyi aynı olur çünkü orijinal bir Windows zaten.

Güzel model ama "bence" ederinden biraz pahalı. LOQ'a göre kesin şekilde tercih edilebilir.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT9Y...sw_r_apan_dp_GM4PYCS2H2PTRG136WDD&starsLeft=1 güzel indirim gelirde iki modeli de tercih edebilirsiniz.
Panel, CPU performansı gibi farklar var.
16X daha modern. 16'10 500-570 nit %100 sRGB, Dolby, pantone onaylı güzel paneli var.
15 bkf ise 340nit %100 sRGB. Hoparlör olarak 16X çok daha iyi. Bunun yanında 15 bkf taban ve kapak metal, 16X kapak metal. İkisi de 99wh batarya, Windows hello, Thunderbolt 4 gibi aynı özelliklere sahip. 16X teki 13650HX, 13620H göre azımsanmayacak CPU farkı da var.

Hocam 16X ile gri çizgi sorunu şarj kapasitesi tam değil diyorlar vb yaşayanlar var ne düşünüyorsunu bir de İncehesap kafamı karıştırıyor çok şikayet var Lenovo daha garanti gibi siz ne düşünüyorsunuz Hocam bana LOQ ile çok bir fark yokmuş gibi geliyor

Hocam 16X ile gri çizgi sorunu vb yaşayanlar var ne düşünüyorsunu bir de İncehesap kafamı karıştırıyor çok şikayet var Lenovo daha garanti gibi siz ne düşünüyorsunuz.

Forumdan bildiğim 3-4 kişi sorunu yaşadı. Bir arkadaş hariç tekrar sorun yaşayan yok. (en azından geri dönüş olarak.)
Bu konudan son satın alan iki arkadaş size deneyimini anlatır.

Son gri çizgi durumu.

Bildiğim 16X kullanıcıları. İletişime geçebilirsiniz.

Hocam onlar cidden güvenli mi dayımla konuştum o da fredoss lu HP Victus almış 1-2 ay uğraşmış en sonda 10k vermiş bana almışken Windows'lu al dedi.

Hocam dayınız yöntemini bilmiyor olabilir, hem Windows o kadar pahalı değil hem de kurmak çok kolay. Bende yeni aldım laptopu sadece ISO'yu flasha atıp kuruyorsunuz kurduktan sonra internet sitelerinden 100-200 TL'ye bir kod alıyorsunuz etkinleştiriyorsunuz burada sorun olacak bir durum yok, sorun yaşayacağınız bir durumda yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek yaptım ben bir sorun yaşamazsınız sakın 5-10 k vermeyin paranıza yazık o nasıl bir Windows sürümüymüş öyle laptop fiyatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…