Gigabyte Aorus 16X laptop alınır mı?

ahmet672117

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce bu fiyata değer mi peki hocam. Yani mesela bunu alacağına 3 bin daha az ver şu modeli al dediğiniz bir model var mı? Yoksa attığım laptop gerçekten parasına değecek bir laptop mudur?
Bunu al butce cikarsa Aourus'dan iyi her konuda.

Aradaki fiyat farkına değer mi hocam? Bu modelin ısınma sorunu var diye biliyorum.
O Victus 15 serisi. 16 serin calisiyor ek olarak butce cikarsa bu cok iyi olur.

Bir süredir gaming laptop araştırıyorum ve en son bu modeli çok beğendim. Bu fiyat bandında alınabilecek ısınma vs. kronik problemi olmayan daha iyi bir laptop var mıdır? Laptop şu an 49 bin TL ve bütçemi daha da aşamam. Bilgili olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
52k ya 4070 alinabiliyorken 49k verip 4060 alinmaz bence hocam cok kaliteli ve guzel bir laptop ama bence degmez.

Ağırlıkla rekabetçi oyunlar oynuyorsan 7840HS FPS de üzer aradaki fark ta çöpe gitmiş gider.

Çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum arada bir LoL'ya da Fortnite giriyorum. Genelde hikayeli ve yüksek grafikli oyunlar oynuyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bu şekilde kullanmak için. Ve en önemli noktalarda uzun ömürlü ve soğutması iyi bir laptop olmasını istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı