Gigabyte Aorus 16X laptop hakkında deneyim

Anladım hocam son bir şey daha soracağım hangisini almak sizce daha mantıklı.

Hocam normalde Gigabyte'a çok tepkiliyim ama diğer cihaz ne olduğu belirsiz bir cihaz ve laptop gibi zaten halihazırda riskli bir konuda belirsiz bir markadan almak mantıksız olacaktır bendeki bu saçma grilenme sorunu olmasa çok güzel cihaz aslında o yüzden Gigabyte taraftarıyım maalesef.

Anladım hocam son bir şey daha soracağım hangisini almak sizce daha mantıklı

O fiyatlara 4060'lı laptop alınmaz bence.

Anladım hocam son bir şey daha sorucam hangisini almak sizce daha mantıklı

Kesinlikle gigabyte o fiyata 4060 alınmaz.

Hocam normalde Gigabyte'a çok tepkiliyim ama diğer cihaz ne olduğu belirsiz bir cihaz ve laptop gibi zaten halihazırda riskli bir konuda belirsiz bir markadan almak mantıksız olacaktır bendeki bu saçma grilenme sorunu olmasa çok güzel cihaz aslında o yüzden Gigabyte taraftarıyım maalesef.

GameGaraj ne olduğu belirsiz bir firma değil. O laptop MSI sword kasa kullanıyor.

Anladım hocam gerçekten teşekkürler dediğiniz gibi marka hakkında çok bilgide bulamıyorum inşallah grilenme sıkıntısı olmaz sizinkide geçer iyi günler

Evet bencede piyasada doğru düzgün pcde yok tek bunu bulabiliyorum aourusa karşı

Evet bencede piyasada doğru düzgün pcde yok tek bunu bulabiliyorum aourusa karşı
Kesinlikle gigabyte o fiyata 4060 alınmaz.

GameGaraj ne olduğu belirsiz bir firma değil. O laptop MSI sword kasa kullanıyor.
Evet yıllardır piyasadalar ama laptop konusunda bende emin olamıyorum
Gigabyte alıcam gibi gözüküyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı