noppai Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Laptop bugün kargodan geldi ve BIOS'ta boot ayarları yok. Windows kuramıyorum bir türlü ne yapmam gerek acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Laptop bugün kargodan geldi ve BIOS'ta boot ayarları yok. Windows kuramıyorum bir türlü ne yapmam gerek acaba?
baystark23 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 54 26 Aralık 2024 #21 noppai dedi: Her şeyi hallettim sanırım tek hoparlörden ses gelmiyor bu da benim sınavım herhalde. Hocam BIOS'ta Secure Boot'u bir türlü bulamadım bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bahsedilen iki methodu da bir dene BIOS'ta Advanced modu aç belki oradadır şu an bilgisayar elimde olmadığı için deneyemiyorum ben. Artı 0 Eksi
noppai dedi: Her şeyi hallettim sanırım tek hoparlörden ses gelmiyor bu da benim sınavım herhalde. Hocam BIOS'ta Secure Boot'u bir türlü bulamadım bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bahsedilen iki methodu da bir dene BIOS'ta Advanced modu aç belki oradadır şu an bilgisayar elimde olmadığı için deneyemiyorum ben.