Gigabyte Aorus 16X nasıl bir ürün?

NorwayTurk34

Hectopat
Yer
Istanbul & Oslo
Arkadaşlar selamlar,

An itibarıyla artık bir ürün aldım, 4070 bakıyordum vazgeçtim aşağıda yer alan ürünü aldım.

Sizce doğru tercih midir?

Tecrübe, fikir düşüncelerinizi rica edeceğim.

Ürün Linki

Bence o fiyatını haketmiyor ama kronik sorunlu bir ürün almak ya da o fiyata 4050 almak yerine daha iyi yapmışsınız. Ürün güzel.
Fakat bence şu iki ürün kalitesi daha az olsa da daha tercih edilesi.

Kesinlikle arkadaşın attığı HP mükemmel.

Nitro tercih etmeme sebebim satıcı olan Teknorya platform yorumlarında ;

Açık kutulu cihazlar + ölü pixelli ürünler gönderiyordu soğuttu, ilgilenmemesi vs.

Ek olarak işlemcide bir de AMD faktörü.

Hp Victus seçmeme sebebim %100 SRGB diyor çıkmıyor, karambol paneller sürpriz gibi.
+ 1080P bir cihaz istemiyordum.

Bence o fiyatını haketmiyor ama kronik sorunlu bir ürün almak ya da o fiyata 4050 almak yerine daha iyi yapmışsınız. Ürün güzel.

En büyük etkenlerim bu dedikleriniz.
Aorus ürünlerini çok kullandım, memnun kaldım.
Bakalım ne çıkar şansıma.

Son düzenleme:
Nitro tercih etmeme sebebim satıcı olan Teknorya platform yorumlarında ;

Açık kutulu cihazlar + ölü pixelli ürünler gönderiyordu soğuttu, ilgilenmemesi vs.
İade hakkınız mevcut gerekçesiz ilk 14 gün.
Ek olarak işlemcide bir de AMD faktörü.
AMD olması daha iyi.
HP Victus seçmeme sebebim %100 SRGB diyor çıkmıyor.
O dönem geçti, benim attığım %100 sRGB ve öyle kumar gibi çıkar çıkmaz durumu yok.

Riske atamazdım hocam.
İlk 14 gün iade dediğin süreci herkes uygulamıyor.
Aylarca THH kararı ile uğraşamam artık.
Dell G16 7630 da bıkkın bir halde iade edebildim.
Neyse ben ürünü kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum var mıdır kullanan acaba...

@Teslacı @mmtgnr @Heyiwr @Killua4 @Tixky @Alpee @Melocan @kafkaf45 @comaymen
@berkefe97 @Gabimaru0 @gigabytenes @Xiavo @Leon27
Yanlış etiketlediğim, hatırlamadığım ve konu dışı arkadaş varsa kusura bakmayın. Bir kısmınıza ürünü özellikle ben tavsiye ettim. Bir kısmınız X ürün ile Aorus arasında yardım istediniz. Şu anda ülkemizde uygun fiyata olsa yine gözü kapalı tavsiye ederim. Burada hala yüksek satış rakamları var. 16X 4060/70 neredeyse nisan-Mayıs ayından beri uzun dönemli kullanan kişiler var. Bildiğim tüm Rus forumu, satışı yapılan mağazaları, inceleme yapan her video ve makale eksiksiz göz attım. Türkiye de yaşanan benzer panel/ G-Sync sorunu bir kişide gördüm. Üründeki yazılımı tamamen kaldırıp yeni Windows temin ederek 'garip' şekilde sorunu çözmüş.
Başka öznel durum harici sorun yaşayan kimse görmedim(Rusya da i9, i7 13'14 4060/4070 servise gelen ürünlerin listesine bile erişmiştim)
Bir arkadaşımız hariç modelde ciddi sorun yaşayan var mı? Panel durumu hala gcc sürümüyle ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Sizleri konuya eklememin sebebi yaşadığınız tüm tecrübeleri kendi aranızda mümkünse konu altında paylaşmanız.

Hocam eğer bütçeniz yetiyorsa kesinlikle alın gerçekten harika bir model soğutması olsun paneli olsun malzeme kalitesi olsun mükemmel ürün verdiğiniz parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor şahsen çok memnunum biraz da performanstan bahsedelim oyunlardaki FPS değerlerini pek ölçmedim fakat gayet iyi oynatıyor ben oyun çok oynamıyorum daha çok başka işler için aldım. Kullandığım ağır uygulamalarda iyi bir performans veriyor. Örneğin: Unreal Engine, Unity vb. (bilginize ben RAM'ı yülselttim)

Hocam ben o günlerde stok olmaması, olanların da gereksiz pahalı olmasından dolayı ASUS ROG STRIX G16 aldım. Cihazdan da çok memnunum açıkçası. İnşallah da böyle devam ederim. Gigabyte alan arkadaşlar da inşallah sorun yaşamaz, memnun kalırlar cihazlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…