Leon27
Decapat
Daha fazla
hocam selamlar, mesajınızı yeni gördüm. Sizin tavsiyenizle bilgisayarı alalı 4 ay oluyor.@Teslacı @mmtgnr @Heyiwr @Killua4 @Tixky @Alpee @Melocan @kafkaf45 @comaymen
@berkefe97 @Gabimaru0 @gigabytenes @Xiavo @Leon27
Yanlış etiketlediğim, hatırlamadığım ve konu dışı arkadaş varsa kusura bakmayın. Bir kısmınıza ürünü özellikle ben tavsiye ettim. Bir kısmınız X ürün ile Aorus arasında yardım istediniz. Şu anda ülkemizde uygun fiyata olsa yine gözü kapalı tavsiye ederim. Burada hala yüksek satış rakamları var. 16X 4060/70 neredeyse nisan-Mayıs ayından beri uzun dönemli kullanan kişiler var. Bildiğim tüm Rus forumu, satışı yapılan mağazaları, inceleme yapan her video ve makale eksiksiz göz attım. Türkiye de yaşanan benzer panel/ G-Sync sorunu bir kişide gördüm. Üründeki yazılımı tamamen kaldırıp yeni Windows temin ederek 'garip' şekilde sorunu çözmüş.
Başka öznel durum harici sorun yaşayan kimse görmedim(Rusya da i9, i7 13'14 4060/4070 servise gelen ürünlerin listesine bile erişmiştim)
Bir arkadaşımız hariç modelde ciddi sorun yaşayan var mı? Panel durumu hala gcc sürümüyle ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Sizleri konuya eklememin sebebi yaşadığınız tüm tecrübeleri kendi aranızda mümkünse konu altında paylaşmanız.
Sadece hoparlörlerden ses cızırtılı olarak geliyor o da sadece bendeki ürünle ilgili bir problem diye düşünüyorum. Çok da irdelemedim açıkcası büyük bir sorun değil benim için. Çok aktif olarak kullanmamakla birlikte, kullandığım kadarıyla ürünün gayet yeterli ve alınabilir olduğunu söyleyebilirim.