Gigabyte Aorus 16X vs Slayer[4] 7 vs HP Victus Gaming 16-R1032NT

Bütçe
55k

Heyiwr

Femtopat
Merhaba ben bilgisayar mühendisliği 1.sinifim hem yazılım için hem de oyun için bilgisayar arıyorum ve neredeyse 1 aydır bilgisayar araştırıyorum ve şu 3 tanesini buldum. Aralarında Gigabyte modelini çok beğendim ama babam işlemcisi ve RAM'i yüzünden almak istemiyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinde RTX 4070 Var ama işlemcileri 13.Nesil Diğerleri 14.Nesil RTX 4060 İşlemci önemli o yüzden bunu alabilirsiniz.

Ek olarak 240HZ Var yenileme hızı yüksek ve max 240 FPS Çıkar.
Hocam slayerin fanindan emin olamıyorum hem çok sesli hemde çok sıcak kalıyor

Cehaletimi bağışlayın , Slayera ne kadar güvenebiliyoruz ?
Hocam gamegaraj güvenilir bi site onds sıkıntı yok ama fanina ben fazla güvenemiyorum

Hocam gamegaraj güvenilir bi site onds sıkıntı yok ama fanina ben fazla güvenemiyorum
Hocam merak etmeyin bu bilgisayar normal modda bile iyi performans verebilecek bir bilgisayar zorlamadığınız sürece fazla fan sesi çıkmaz.

Daha çok CPU sorunu o hocam, kasa ve soğutma sisteminin de payı var elbette ancak HX işlemciler düzgün UV yapmadığınız takdirde üzerinde yemek pişirebileceğiniz sıcaklıklara ulaşabilmesi ile biliniyorlar zaten.

Daha çok CPU sorunu o hocam, kasa ve soğutma sisteminin de payı var elbette ancak HX işlemciler düzgün UV yapmadığınız takdirde üzerinde yemek pişirebileceğiniz sıcaklıklara ulaşabilmesi ile biliniyorlar zaten.
Haklısınız hocam hxler çok ısınıyor ama performanslarıda baya iyi size zahmet olmazsa slayer modelinin fanı nasıl sizce siteden bakabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı