Lenovo Legion 5 Pro 11.Nesil Core i7 11800H-16Gb-1Tb Ssd-16inc-Rtx3070 8Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hocam @lord pontar buna niyetleniyorum gibi ama aynı asustaki gibi bunun da videosunu bulamadım şaka gibi Niyetlendiğim modellerin hep gizli şeyleri çıkıyor inşallah bu iyidir.
Lenovo Legion 5 Pro 11.Nesil Core i7 11800H-16Gb-1Tb Ssd-16inc-Rtx3070 8Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hocam @lord pontar buna niyetleniyorum gibi ama aynı asustaki gibi bunun da videosunu bulamadım şaka gibi Niyetlendiğim modellerin hep gizli şeyleri çıkıyor inşallah bu iyidir.
Babamla konuştum hiç oralardan alma vatandan alıyorsan al karşında muhatap bulursun dedi. Monitörde gözüme batan bir şeyler vardı itopyadan almıştım iade kabul etmemişlerdi teknik servise gidip sorunsuz diye kağıt alınmasına rağmen. İtopyada sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yiyiyorum tabiri caizse.
Babamla konuştum hiç oralardan alma vatandan alıyorsan al karşında muhatap bulursun dedi. Monitörde gözüme batan bir şeyler vardı İtopya'dan almıştım iade kabul etmemişlerdi teknik servise gidip sorunsuz diye kağıt alınmasına rağmen. İtopya'da sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yiyiyorum tabiri caizse.