Gigabyte Aorus 5 SE4 vs ASUS ROG STRIX G15

3070 Ti versiyonunun tam olarak bu linkteki halinin testini bulamıyorum hep farklı modelleri var, önceden denk gelmiş miydiniz bir testine?

Maalesef görmedim daha önce. Fakat Legion'da alabilirsiniz. 3070 ile Ti arasında çok fark yok laptop modelinde.

Dostum Lenovo almanı öneriririm. 3070 Ti ASUS ROG modeline sahibim hiç memnun değilim çok sıkıntı yaşadım.
Ne tür sorunlar yaşadınız hocam?
 
Son düzenleme:
Hocam @lord pontar buna niyetleniyorum gibi ama aynı asustaki gibi bunun da videosunu bulamadım şaka gibi :D Niyetlendiğim modellerin hep gizli şeyleri çıkıyor inşallah bu iyidir.
 
12700H modeline bakman daha iyi olur, kasa olarak Pro versiyonu gibi üstün değil fakat 12700H ve DDR5 farkından dolayı tercih edilir.
 
Hocam @lord pontar buna niyetleniyorum gibi ama aynı asustaki gibi bunun da videosunu bulamadım şaka gibi :D Niyetlendiğim modellerin hep gizli şeyleri çıkıyor inşallah bu iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı model numaralı olması gerekmiyor performans aynıdır az çok zaten hocam.
 
Bence oralardan almak yerine amazon, hepsiburada gibi yerlerden alsan daha iyi olur.
Babamla konuştum hiç oralardan alma vatandan alıyorsan al karşında muhatap bulursun dedi. Monitörde gözüme batan bir şeyler vardı itopyadan almıştım iade kabul etmemişlerdi teknik servise gidip sorunsuz diye kağıt alınmasına rağmen. İtopyada sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yiyiyorum tabiri caizse.
 
Babamla konuştum hiç oralardan alma vatandan alıyorsan al karşında muhatap bulursun dedi. Monitörde gözüme batan bir şeyler vardı İtopya'dan almıştım iade kabul etmemişlerdi teknik servise gidip sorunsuz diye kağıt alınmasına rağmen. İtopya'da sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yiyiyorum tabiri caizse.

Anladım. Sizin kararınız 14 günü geçtiyse monitör ondan iade kabul olmamıştır normal.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı