Gigabyte Aorus 5 SE4 vs ASUS ROG STRIX G15

Evet hocam. Aslında alabilirsiniz ama aldığınız gibi en ağır oyunu 5-6 saat oynayın en yüksek ayarlarda FPS düşmesi yoksa sorun yoktur. Şunu unutmayın alırsanız asla BIOS'u güncellemeyin size hiçbir şey kazandırmaz kaybettirir deneyimledim maalesef ki. BIOS güncelleyince Gigabyte'da geri alamıyorsunuz.
İşimi bu tarz bir şansa bırakmayayım ben. Aklınızda bulunan başka laptop öneriniz varsa göz atmaktan memnuniyet duyarım.

İşimi bu tarz bir şansa bırakmayayım ben. Aklınızda bulunan başka laptop öneriniz varsa göz atmaktan memnuniyet duyarım.
Bütçe belirtirseniz 20 dakika sonra ürün önerebilirim hocam :)

Bütçe çıkarsa. Güzel cihazdır.
rakip cihaz olabilir. 2K ekran fakat 3070 için ne kadar gerekli bilemem.

Bütçeniz kısıtlı ise önerebileceklerim (Aorus'un fiyatına göre öneride bulunacağım.)
https://www.akakce.com/r/?u=utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&yz=19942&v=1.48.6&pr=235689636&vd=10402&pg=239045118 şahsen iki fiyat aralığındada Legion alırdım ben. Kalitesi muazzam model.

Son düzenleme:
Bütçe belirtirseniz 20 dakika sonra ürün önerebilirim hocam :)

Bütçe çıkarsa. Güzel cihazdır.
rakip cihaz olabilir. 2K ekran fakat 3070 için ne kadar gerekli bilemem.

Bütçeniz kısıtlı ise önerebileceklerim (Aorus'un fiyatına göre öneride bulunacağım.)
https://www.akakce.com/r/?u=utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&yz=19942&v=1.48.6&pr=235689636&vd=10402&pg=239045118 şahsen iki fiyat aralığındada Legion alırdım ben. Kalitesi muazzam model.
3070ti versiyonunu inceliyorum şu an teşekkür ederim. Bütçe bu civarlarda veya daha aşağılarda.

Bunu sırf ssd yüzünden eledim ama ssd ekleme çıkarma işlemleri nasıl yapılıyor bu laptoplarda biliyor musunuz ? O ssdler kolayca satılıyor mu 1 tb eklemek istesem ?

Bunu sırf SSD yüzünden eledim ama SSD ekleme çıkarma işlemleri nasıl yapılıyor bu laptoplarda biliyor musunuz? O SSD'ler kolayca satılıyor mu 1 TB eklemek istesem?

İkinci elde uygun fiyata verirseniz gider, zaten ssdside PCI 4.0 olması lazım ederi iyidir. Çıkartıp 1TB eklemesi yapabilirsin.

Bunu sırf SSD yüzünden eledim ama SSD ekleme çıkarma işlemleri nasıl yapılıyor bu laptoplarda biliyor musunuz? O SSD'ler kolayca satılıyor mu 1 TB eklemek istesem?

Dostum Lenovo almanı öneriririm. 3070 Ti ASUS ROG modeline sahibim hiç memnun değilim çok sıkıntı yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı