Gigabyte Aorus anakart alınır mı ?

3 sene evvel bir sistem toplamıştım ve Gigabyte ekran kartımı 2 kez servise göndermek durumunda kaldım.

Şu an yeni bir sistem topluyorum ve anakart konusunda aklımda ASUS ROG B850-E var aslında. Çünkü bugüne kadar ASUS markasıyla hiç sorun yaşamadım.

Lakin diğer taraftan bakınca, bu iki anakart aynı fiyatta ve bu yüzden ASUS'un B çipsetlisine para veresim gelmiyor. Gigabyte olan X serisi olduğu için onu alasım var fakat kötü tecrübelerim yüzünden korkuyorum biraz.

Sizce ne yapmalıyım şu durumda?

Son düzenleme:
Alınır alınmasına ama teknoloji şans işi. Bende MSI anakartlarla çok sıkıntı yaşadım. Örneğin bende bir daha MSI anakart almam. Asus'ta hiç sıkıntı yaşamadım. Benim MSI da yaşadığım sıkıntıları Asus'la yaşayan olmuştur, o da bir daha Asus almaz. Örnekler çoğaltılabilir. Aynı fiyata daha iyi bir ürün alacaksınız sonuçta şans verilebilir. Yine de iade edebileceğiniz yerlerden alırsanız garanti olur.

Alınır alınmasına ama teknoloji şans işi. Bende MSI anakartlarla çok sıkıntı yaşadım. Örneğin bende bir daha MSI anakart almam. Asus'ta hiç sıkıntı yaşamadım. Benim MSI da yaşadığım sıkıntıları Asus'la yaşayan olmuştur, o da bir daha Asus almaz. Örnekler çoğaltılabilir. Aynı fiyata daha iyi bir ürün alacaksınız sonuçta şans verilebilir. Yine de iade edebileceğiniz yerlerden alırsanız garanti olur.
Gigabyte daha mantıklı mı diyorsunuz hocam ?

Teknik speclerini incelediğimde Asus'u daha başarılı buldum. Chipset farkına takılmayın. Gigabyte'ın X870E chipset ile verdiklerini Asus da B850 chipset ile verebilmiş. B850 diye eksiği yok yani hocam. Asus tercih edebilirsiniz.

İçim rahatladı. Çok teşekkür ederim. Link var mı bu arada ?
Rica ederim. Linkleri bıraktım siz de inceleyin, gözümden kaçmış bir şeyler olabilir. Asus güç beslemesi, ses yongası ve USB portlarının fazlalığı ile öne çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı