Gigabyte Aorus ekran kartı fanları dönmüyor

Teori

Megapat
Daha fazla  
Videoda görüldüğü gibi kasa bugün elime ulaştı. Her şey çok güzeldi fakat çalıştırana kadar. Sizce sorun ne olabilir? Fanlar kendiliğinden duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin ediyorum fanların 3 veya 4 pin çıkışı var. Diyeceksiniz dalgamı geçiyorsun, hayır. Anakartta 1 adet slot mevcut sanırım ve bunlarda dönüştürücü takmamıştır. Öyle kabloyu sokuşturup yollamışlardır:ROFL:
Kendim şuan molex dönüştürücü alıcam fanı çalıştırabilmek için. [Doğru olmayabilir atlamayın hemen]

Tahmin ediyorum fanların 3 veya 4 pin çıkışı var. Diyeceksiniz dalgamı geçiyorsun, hayır. Anakartta 1 adet slot mevcut sanırım ve bunlarda dönüştürücü takmamıştır. Öyle kabloyu sokuşturup yollamışlardır:ROFL:
Kendim şuan molex dönüştürücü alıcam fanı çalıştırabilmek için. [Doğru olmayabilir atlamayın hemen]
Tahmin ettiğimizden daha özenli davranmışlar.Fan kablosunu kontrol ettim,çıkarıp yeniden takınca ne hikmetse fanların hepsi dönmeye başladı :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı