Gigabyte Aorus GTX 1060 6GB Hakkında

FeJohn

Hectopat
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
İmalat Mühendisi
Herkese merhabalar. Sapphire RX 570 Nitro + 4 GB versiyonunu kullanmaktayım. Gigabyte Aorus GTX 1060 6 GB 3 fanlı olan versiyona geçmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ? Sizce mantıklı mı ? Ve 1700-1800 TL civarında başka ekran kartı tavsiyesi alabilir miyim ? Herkese şimdiden teşekkürler.

1800 TL civarına RX 5500 XT 8 GB veya üzerine biraz ekleyip İncehesap cuma indiriminde 2150 TL'ye 5600 XT alabilirsiniz.
RX 570 ile 1060 arasında neredeyse hiç fark yok.

Herkese merhabalar. Sapphire RX 570 Nitro + 4 GB versiyonunu kullanmaktayım. Gigabyte Aorus GTX 1060 6 GB 3 fanlı olan versiyona geçmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ? Sizce mantıklı mı ? Ve 1700-1800 TL civarında başka ekran kartı tavsiyesi alabilir miyim ? Herkese şimdiden teşekkürler.
benim zotax 1060 6gb var 3 senedir artık yetmiyor istediğim ayarlarda oynayamıyorum kısmaya başladım şimdiden alacaksan üstüne ekle biraz sabret adam gibi bi şey al veya ben satayım sana ikinci el :)

Hocam RX 570'den GTX 1060 6 GB'a geçmeye gerek yok aralarında fazla fark yok. Biraz daha ekleyip 1660 Super alın emeğinize değsin.

Aslında ben de sizler gibi düşünüyordum. Sadece arada kalmışlık vardı. 1660'a yöneldi düşüncelerim. Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı