Gigabyte Aorus H1 7.1 kulaklık alınır mı?

Bütçe
400

Gayet güzel. Kronik sorunu ile hiç karşılaşmadım ayrıca detay ayarları oldukça iyi.

Alternatif bu da iyidir:

Alınabilir, 400TL için iyi bir model.

H1 daha iyi bir model, HS50 Pro alternatifi değil.

Evet daha iyi fakat dediğim gibi arkadaş onu istemesse HS50 Pro kötü bir model değil.

CH321 ve H2002D bile HS50 Pro'dan daha iyi, H1'in alternatifi olacak bir kulaklık değil.

Tartışma konusu o modeller hakkında bilgi sahibi değilim yorum yapamam. HS50 Pro yorumları iyidir ve şikayet hiç göremedim neredeyse açıkçası. Ve 1 kişiye HS50 Pro aldırttım oldukça memnun kaliteli diyor Gamenote kulaklık daha iyi diyorsunuz ilginç.

@Mansion, markaya bakarak mı yorum yapıyorsunuz? "GameNote kulaklık daha iyi diyorsunuz, ilginç" çok yanlış ve saçma bir cümle. Siz markalar hakkında bilgi sahibi değilsiniz diye o marka kötü olmuyor, geçenlerde DarkFlash'da da aynı şeyi yapmıştınız. HS50 Pro fiyatını pek hak eden bir kulaklık değil. Bakın kötü demiyorum, fiyatına göre kötü diyorum. H1'in alternatifi olsa olsa Drop Plus olabilir, H1'in malzeme kalitesi de ondan daha iyi.

Hayır aksine Gamenote bu aralar sık duyuyorum ve oldukça herkes kaliteli diyor. Ve dediğim şey marka hakkında bilgim yok sizler iyi diyorsunuz. Ben daha araştırmadım markayı. DarkFlash konusu ne alaka şu an kapandı artık o. Ben açıkçası Corsair HS50Pro'yu oldukça kaliteli biliyorum o yüzden o cümleyi kurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…