Selamlar herkese. Gigabyte Aorus H1 7.1 kulaklığı alınır mı? + ve - yönlerini varsa söyler misiniz? Maksimum 400 TL bütçem var. Farklı kulaklıklarda önerebilirsiniz.
Selamlar herkese. Gigabyte Aorus H1 7.1 kulaklığı alınır mı? + ve - yönlerini varsa söyler misiniz? Maksimum 400 TL bütçem var. Farklı kulaklıklarda önerebilirsiniz.
H1 daha iyi bir model, HS50 Pro alternatifi değil.Alternatif bu da iyidir:
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011215-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Alınabilir, 400TL için iyi bir model.
H1 daha iyi bir model, HS50 Pro alternatifi değil.
siparişi veriyorum şu anda teşekkürler yanıtlayan herkese.Alınabilir, 400TL için iyi bir model.
H1 daha iyi bir model, HS50 Pro alternatifi değil.
CH321 ve H2002D bile HS50 Pro'dan daha iyi, H1'in alternatifi olacak bir kulaklık değil.Evet daha iyi fakat dediğim gibi arkadaş onu istemesse HS50 Pro kötü bir model değil.
CH321 ve H2002D bile HS50 Pro'dan daha iyi, H1'in alternatifi olacak bir kulaklık değil.
@Mansion, markaya bakarak mı yorum yapıyorsunuz? "Gamenote kulaklık daha iyi diyorsunuz, ilginç" çok yanlış ve saçma bir cümle. Siz markalar hakkında bilgi sahibi değilsiniz diye o marka kötü olmuyor, geçenlerde DarkFlash'da da aynı şeyi yapmıştınız. HS50 Pro fiyatını pek hak eden bir kulaklık değil. Bakın kötü demiyorum, fiyatına göre kötü diyorum. H1'in alternatifi olsa olsa Drop Plus olabilir, H1'in malzeme kalitesi de ondan daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.