EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #1 Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch mekanik klavye alınır mı? Şu an 600 TL ayrıca korktuğum bir şey var. Gigabyte'ın yazılımları bilgisayar da sorunlara sebep oluyor. Sizce bu klavyenin yazılımı sorun yaratır mı? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch mekanik klavye alınır mı? Şu an 600 TL ayrıca korktuğum bir şey var. Gigabyte'ın yazılımları bilgisayar da sorunlara sebep oluyor. Sizce bu klavyenin yazılımı sorun yaratır mı? Teşekkür ederim.
Çözüm efedesu 9 Kasım 2020 EmirhanKod dedi: Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa membrane klavye mi alsam? Genişletmek için tıkla... Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin. EmirhanKod dedi: Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... ö ve ç tuslarina Shift ile bastiginizda yapiyorsunuz. EmirhanKod dedi: Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur? Genişletmek için tıkla... Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken.
EmirhanKod dedi: Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa membrane klavye mi alsam? Genişletmek için tıkla... Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin. EmirhanKod dedi: Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... ö ve ç tuslarina Shift ile bastiginizda yapiyorsunuz. EmirhanKod dedi: Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur? Genişletmek için tıkla... Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2020 #2 600TL'ye Cherry MX klavye bulmak zor, alinir bence. Artı 0 Eksi
KS KS EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #3 efedesu dedi: 600TL'ye Cherry MX klavye bulmak zor, alinir bence. Genişletmek için tıkla... Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa membrane klavye mi alsam? Örnek olarak; Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN Q İngilizce Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor? Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur? Artı 0 Eksi
efedesu dedi: 600TL'ye Cherry MX klavye bulmak zor, alinir bence. Genişletmek için tıkla... Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa membrane klavye mi alsam? Örnek olarak; Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN Q İngilizce Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor? Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2020 #4 EmirhanKod dedi: Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa membrane klavye mi alsam? Genişletmek için tıkla... Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin. EmirhanKod dedi: Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... ö ve ç tuslarina Shift ile bastiginizda yapiyorsunuz. EmirhanKod dedi: Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur? Genişletmek için tıkla... Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken. Artı 0 Eksi Çözüm
EmirhanKod dedi: Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa membrane klavye mi alsam? Genişletmek için tıkla... Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin. EmirhanKod dedi: Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... ö ve ç tuslarina Shift ile bastiginizda yapiyorsunuz. EmirhanKod dedi: Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur? Genişletmek için tıkla... Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 9 Kasım 2020 #5 Mevcut piyasa şartlarında 600 TL'ye Cherry MX klavye elbette alınır. Rampage klavyelere bile 350-500 TL istiyorlar. Artı 0 Eksi
Mevcut piyasa şartlarında 600 TL'ye Cherry MX klavye elbette alınır. Rampage klavyelere bile 350-500 TL istiyorlar.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 9 Kasım 2020 #6 Klavyeyi araştırmadım herhangi bir sorunu var mı bilmiyorum ancak Cherry MX olması gerçekten cezbedici. Gigabyte B450 Aorus Pro kullanıyorum bir süredir. Kullandığım süre boyunca bir kaç yazılım güncellemesi geldi ve herhangi bir sorun yok. Zaten sorun olduğundan değil yazılım kötü olduğundan gömüyorlar. Örneğin RGB Fusion 2.0 aydınlatma yazılımı... Yani sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Klavyeyi araştırmadım herhangi bir sorunu var mı bilmiyorum ancak Cherry MX olması gerçekten cezbedici. Gigabyte B450 Aorus Pro kullanıyorum bir süredir. Kullandığım süre boyunca bir kaç yazılım güncellemesi geldi ve herhangi bir sorun yok. Zaten sorun olduğundan değil yazılım kötü olduğundan gömüyorlar. Örneğin RGB Fusion 2.0 aydınlatma yazılımı... Yani sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
KS KS EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #7 efedesu dedi: Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin. Genişletmek için tıkla... Hiç mekanik kullanmadım. efedesu dedi: Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken. Genişletmek için tıkla... Türk Dili sınavında hatalı yazarsam... Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin. Genişletmek için tıkla... Hiç mekanik kullanmadım. efedesu dedi: Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken. Genişletmek için tıkla... Türk Dili sınavında hatalı yazarsam...
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2020 #8 EmirhanKod dedi: Türk Dili sınavında hatalı yazarsam... Genişletmek için tıkla... 2 yildir Ingilizce layout kullaniyorum, typing testlerde 100~wpm civari aliyorum, Ingilizce'de 90~wpm civari. Iki layoutu da ezberleyince isler kolaylasiyor, gunluk yazismalarda Turkce kullanirken programlamada Ingilizce kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Türk Dili sınavında hatalı yazarsam... Genişletmek için tıkla... 2 yildir Ingilizce layout kullaniyorum, typing testlerde 100~wpm civari aliyorum, Ingilizce'de 90~wpm civari. Iki layoutu da ezberleyince isler kolaylasiyor, gunluk yazismalarda Turkce kullanirken programlamada Ingilizce kullanabilirsiniz.