Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch alınır mı?

Herkes onları sevmiyor sonuçta. Daha kompakt bir klavye arayanlar için birebir bence.
Bende herkes sevmek zorunda demedim. Bunlar klavye üzerinde yoksa 1250 ya da 900 verilmez.
(Ben yorumu yaptığımda indirimsiz 1250, indirimli 900 fiyatı vardı.)

Bende herkes sevmek zorunda demedim. Bunlar klavye üzerinde yoksa 1250 ya da 900 verilmez.
1200 TL hayatta vermem zaten ama 600 TL için çok iyi bir klavye.

924 TL'den 600'e düşmüş daha n'olsun? 400 TL olmasını bekliyordunuz herhalde. Hem Aorus kalitesi var, hem de Cherry MX kalitesi var.

Herkes onları sevmiyor sonuçta. Daha kompakt bir klavye arayanlar için birebir bence.

1200'den 900'e düşmüş gibi görünüyordu o mesajı attığımda ben. 600 TL olan fiyat sonradan açıldı. Ayrıca 780'den satılıyormuş zaten 900'den değil, fiyat geçmişinde öyle gösteriyor.

1200'den 900'e düşmüş gibi görünüyordu o mesajı attığımda ben. 600 TL olan fiyat sonradan açıldı. Ayrıca 780'den satılıyormuş zaten 900'den değil, fiyat geçmişinde öyle gösteriyor.
Zaten yeni ürün, bir tek İncehesap'ta satılıyor. 780 fiyatı da ilk çıktığındaymış.

Biz neyi tartışıyoruz? :D

Multimedya tuşu ya da bilek desteğinin ne kadar para verileceğine etkisi kişisel tercihtir.
Zaten yeni ürün, bir tek İncehesap'ta satılıyor. 780 fiyatı da ilk çıktığındaymış.

Biz neyi tartışıyoruz? :D

Ağustostan beri o fiyata satılmış, bu ay fiyatı 980'e çıkmış. Bunu tartışıyoruz galiba, bir de bilek desteği ve multimedya tuşları kaç para ederi? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi maliyet tam olarak? :)
Maliyeti sıfır olsa her klavyenin kutusundan bilek desteği çıkar. Kullanmak istemeyen de takmaz. 1250 liraya bilek desteği ve medya tuşları olmayan klavyenin fiyatı normal diyorsan tartışmaya lüzum yok.

Maliyeti sıfır olsa her klavyenin kutusundan bilek desteği çıkar. Kullanmak istemeyen de takmaz. 1250 liraya bilek desteği ve medya tuşları olmayan klavyenin fiyatı normal diyorsan tartışmaya lüzum yok.
Yazdığımı yanlış anlamakta ısrar ediyorsun ama neyse. Aluminyum kasa, kaliteli ABS/PBT double shot tuşlar, çıkarılabilir kablo, standart bottow row, kaliteli switchler ve stabilizerler, QMK/Via tarzı yazılım destekleri, hotswappable switch soketleri vs gibi çok daha önemli etkenler varken multimedya tuşları ve bilek desteği benim gözümde komik kalıyor.

Ama yine kendi kendimi haksız çıkarıyorum aslında bir yerde. ünkü sana göre önemli olan özellikerin benim gözümde neredeyse hiç önemi yokken benim gözümdeki önemli özelliklerin de senin gözünde önemi olmayabilir.

Yazdığımı yanlış anlamakta ısrar ediyorsun ama neyse. Aluminyum kasa, kaliteli ABS/PBT double shot tuşlar, çıkarılabilir kablo, standart bottow row, kaliteli switchler ve stabilizerler, QMK/Via tarzı yazılım destekleri, hotswappable switch soketleri vs gibi çok daha önemli etkenler varken multimedya tuşları ve bilek desteği benim gözümde komik kalıyor.

Ama yine kendi kendimi haksız çıkarıyorum aslında bir yerde. Çünkü sana göre önemli olan özellikerin benim gözümde neredeyse hiç önemi yokken benim gözümdeki önemli özelliklerin de senin gözünde önemi olmayabilir.
Senin yazdıklarına önemsiz dediğimi hatırlamıyorum. İndirimsiz 1250, indirimli 900 TL'ye saydıklarının yanı sıra medya tuşları ve bilek desteği olan klavyeler alınabiliyor.

Arkadaşın satın aldığı fiyat gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı