Çözüldü Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch klavye alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanKod

Hectopat
Makaleler
1
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch mekanik klavye alınır mı?

Şu an 600 TL ayrıca korktuğum bir şey var. Gigabyte'ın yazılımları bilgisayar da sorunlara sebep oluyor. Sizce bu klavyenin yazılımı sorun yaratır mı?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa
membrane klavye mi alsam?
Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin.

Ayrıca Ingilizce Q klavye'de "><" işaretlerini nasıl yapılıyor?
ö ve ç tuslarina Shift ile bastiginizda yapiyorsunuz.

Windows ayarlarında Türkçe Q seçip. Kullanmak zor mudur?
Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken.
600TL'ye Cherry MX klavye bulmak zor, alinir bence.
Mühendislik okuyorum. Eğlencesine de oyun oynuyorum. Mekanik klavye iyi mi olur sizce yoksa
membrane klavye mi alsam? Örnek olarak;

membrane klavye mi alsam?
Eger mekanik klavyeleri seviyorsaniz mekanik klavye alin, membrane seviyorsaniz membrane alin.

ö ve ç tuslarina Shift ile bastiginizda yapiyorsunuz.

Ingilizce layout kullaniyorum ben. Eger zorunlulugunuz yoksa Ingilizce layouta kesinlikle alisin derim. Yazma hizinizi acayip arttiriyor programlama yaparken.

Çözüm
Klavyeyi araştırmadım herhangi bir sorunu var mı bilmiyorum ancak Cherry MX olması gerçekten cezbedici.

Gigabyte B450 Aorus Pro kullanıyorum bir süredir. Kullandığım süre boyunca bir kaç yazılım güncellemesi geldi ve herhangi bir sorun yok.

Zaten sorun olduğundan değil yazılım kötü olduğundan gömüyorlar. Örneğin RGB Fusion 2.0 aydınlatma yazılımı... Yani sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Hiç mekanik kullanmadım. :D
Türk Dili sınavında hatalı yazarsam... :D

Türk Dili sınavında hatalı yazarsam...
2 yildir Ingilizce layout kullaniyorum, typing testlerde 100~wpm civari aliyorum, Ingilizce'de 90~wpm civari. Iki layoutu da ezberleyince isler kolaylasiyor, gunluk yazismalarda Turkce kullanirken programlamada Ingilizce kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı