Elektronik Gigabyte Aorus M2 mouse 400 TL

Hocam xotran çok iyi demiyorum ancak 2. el tertemiz V2 mini varken, 3359 ve 70M tuş basım ömrü varken Gigabyte alınmaz bence.
Reis ben bilgisayar parçalarında bile 2. el kullanmıyorken fare, klavye, kulaklık gibi ürünlerde 2. el hiç kullanmam. Sensörü 3359 değil de 3327 olsun. Sıfır ve 2 yıl garantili olmasını tercih ederim.

Ayrıca V2 mininin Sahibinden ilanlarına baktım da, 600 TL'den başlıyor ''sıfır'' olarak kategorilendirilmiş olanlar. 1 tane 400 liralık ilan var, o da geçen yıldan kalma. Bütçe 600 liraya çıkacaksa Trendyol'da indirimde olan SteelSeries Prime fareyi öneririm. 100 milyon tıklama ömrü ve 450 IPS sensörü var.

Lenovo Legion'dan da daha iyi, Lenovo'nun tuşları 20 milyonluk switchlere sahip. Bunda ise 50 milyonluk var dediğim gibi.
Buraya katılmıyorum, mouse = sensör + switch olarak görmek büyük hata. Kablo kalitesi (ki düşük bütçe modellerde bungee kullanılmadığı sürece belki de en önemli faktör bence) kötü, kalın plastik. Skatez kalitesinde de Lenovo m300s önde.

Alıcının amacı rekabetçi oyunlarda kullanmaksa, 3327 tarzı 220 IPS barındıran Mouse'lar pek fazla takılma yapar. Rekabetçi oyunlar için iyi bir seçim değil bana göre.

Şu anki fiyatında daha iyi fareler var mı bilmiyorum. 125 TL olduğu zaman almıştım. 2 yıldır kullanıyorum bir arıza söz konusu olmadı. Benim gibi üst seviye derecelerde oyun oynamıyorsanız önerebilirim.

Şu an F/P olarak satılıyor. Bizde bugün mağazaya gidip alacaktık İtopya'dan. 400 liraya daha iyi bir mouse yok. G300s bile Amazon'da 700 TL şu an.

Bunun yerine Performax xotran alın ya da hiç almayın.

Bir şey soracağım mouse sensörüyle ilgili bir şey mi mouse tiklama şekilleri mesela xotran drag Click yapiyor mu ben drag Click'li almak istiyorumda.

Alıcının amacı rekabetçi oyunlarda kullanmaksa, 3327 tarzı 220 IPS barındıran Mouse'lar pek fazla takılma yapar. Rekabetçi oyunlar için iyi bir seçim değil bana göre.

Hocam drag Click olur mu bu farede Performax xotran drag Click olup olmamasının sensörle ilgisi var mı?

Bir şey soracağım mouse sensörüyle ilgili bir şey mi mouse tiklama şekilleri mesela xotran drag Click yapiyor mu ben drag Click'li almak istiyorumda.

Hocam drag Click olur mu bu farede Performax xotran drag Click olup olmamasının sensörle ilgisi var mı?

Elektrik bandı yapıştırırsanız olurda sensör dışı rezalet ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı