Gigabyte Aorus Master 18 alınır mı?

GameGaraj kadar ses çıkarmaz merak etmeyin.

Selamlar

Gigabyte Aorus 16x ürünü 1 yıl kadar kullanmış biri olarak söylüyorum çok memnun kalarak kullandım lâkin benim ürünümde batarya ölmüştü ilk kutu açılış videomu buldum yıllar sonra kutudan çıkartıp tuşuna basmışım fakat açılmamış şarjım yok diyerek düşünüp prize takmışım sabit 1 yıl nerdeyse hiç hareket ettirmemişim makinayı ki prizden güç bağlantısını kestiğimde direkt kapanmasıyla fark ettim
Özetle ürün bana ilk geldiği günden itibaren aslında ayıplıymış sonrasında servis kararı ile iade ettim paramı aldım vs.

Aorus 18x 5080'li senin bahse aldığın cihazıda listeme eklemiştim fakat kasa malzeme kalitesine ait yorumlar ve izlenimlerim sonrası ve bir önceki şu batarya sorunundan dolayı gün sonunda gittim

Legion Pro 7 16IAX10H satın aldım.​

Senin sorduğun makinada gayet güzel fakat işte ben artık cesaret edemedim.

Memnunum bahsettiğim üründe aşağıdaki

Model83F5004STR

Son düzenleme:

Hocam batarya ölmese bile aralıksız laptopu 1 sene prizde kullanmak da bataryayı öldürürudü. Laptop kullanıyorsaniz haftada bir doldurt boşalt yapmanız gerekir. Yani pili %15-20 seviyelerine indirip sonra prizi takmak gerekir. Ayarlarda maksimum%80 şarj olsun seçeneği varsa bu ayarı kullanmak pil sağlığı için faydası çok olur. Bu ayarda Gigabyte de bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…