Gigabyte Aorus Master 18 alınır mı?

Mağazdakiler ASUS iyi değil diyor. Kafam çok karıştı.
Siz bu ASUS önermiştiniz sanırım?
En iyisi bu mu? Almışken bir defa sorunsuz bilgisayar almak ve garanti uzatmak istiyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Evet hocam, attiginiz sitede en mantiklisi bu o bantta. Ondan daha iyi su cihaz alinabilir fiyat farki da var tabii.

Fark fazla ise ASUS'u alin.

Garantisi 2 yıl. 2 yıl ben garanti satın alsam 560 bin ruble. Beni zorluyor bu fiyat. Krediyle alabilirim belki. Garanti uzatmaya gerek var mı? Bu ASUS'tan daha iyi sanırım? Hem de AMD varmış.

Garantisi 2 yıl. 2 yıl ben garanti satın alsam 560 bin ruble. Beni zorluyor bu fiyat. Krediyle alabilirim belki. Garanti uzatmaya gerek var mı? Bu ASUS'tan daha iyi sanırım? Hem de AMD varmış.

Garanti uzatmaya gerek yok hocam, Scar'dan daha iyi bir cihaz. Scar high end model olmasina ragmen yapi kalitesi kötu, kasada plastik kullaniliyor. Raider'in MiniLED versiyonunda panel 120 Hz ile geliyor, eksi yönü bu. Islemcisi daha guclu ve daha verimli. Raider'da Vapor chamber olmasa bile 7 adet boru bulunuyor, cihaz sogutma yonunu de hallediyor rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…