Gigabyte AORUS RTX 2070 Xtreme vs Asus Strix RTX 2070

Blower fanlı bir model o, 2 veya 3 fanlı modelden farkı da şu şekilde. Mavi oklar soğuk, kırmızı oklar sıcak havayı temsil ediyor.

Genellikle blower kartlar, Mini ITX ve mATX gibi küçük kasalarda özellikle Mini ITX'lerde, ekran kartı sıcak havasını kasanın içine değil de arka taraftan dışarı atsın diye kullanılıyor. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği Gigabyte kart çok güzel Ventus yerine onu tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kesinlikle Gigabyte olanı öneririm. Ventus olana göre daha iyidir.

Kaliteden vazgeçme ile alakası yok. O sizin cahilliğiniz. Marka zamaninda Turkiyeden çekildi fakat şuanda tanıtma amaçlı uygun fiyatları ile geri döndü. Bizim ülkemizde taninmiyor olmalari bundan ibaret. Siz EVGA'yada kötü dersiniz o zaman EVGA da pek cok ürününü ülkemize göndermiyor çünkü marka amerikan pazarını hedefliyor. 2070 ile 2080 arasindaki fark ortada. Niye ayni paraya daha cok güç almiyalim bırakın şu marka takintisini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye de az kullanılıyorsa demek ki daha az kaliteli

Türkiye de az kullanılıyorsa demek ki daha az kaliteli :d
Tabi bizim ülkemiz zaten en kaliteli teknolojileri üretme konusunda ve bunları yorumlamada herkes her şeyi biliyor ya ondan.

Evga'ya ya da başka markaya laf söylemedim. Ki Evga ekran kartları tasarımını en sevdiğim (Aorus'tan sonra) markalardan biridir.

Kötü demedim ama ben Asus veya MSI veya Gigabyte, Evga gibi markalarla karşılaştırmam o tarz bir markayı.

1500 liraya alırken almışken bir üst model olsun düşüncesiyle markadan vazgeçip bu tür bir markanın bir üst model kartını alırım. Ama 5000 TL parayı böyle bir markaya vermek çok da mantıklı gelmiyor. Şahsi görüşüm bu yönde. Sizinki farklı olabilir.

Ayrıca lütfen üslubunuza dikkat edin.

Parayı senin verip vermemen değil ki asıl mesele, sen ürün bir tık alt kalite diyorsun. Neye göre yani nereden biliyorsun bir alt kalite olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…