Gigabyte Aorus Waterforce 360 nasıldır?

Makaleler
20

Dün gece bu sıvı soğutucu 2.600 TL'ye düşmüştü ben de sipariş verdim ve bugün 3.400 TL olmuş sabahtan. Fotoğraf üzerinde CPU sıcaklığını vs gösteren bir pompa var. Açıklama kısmında da LCD ekran olduğu yazıyor.

Ancak aynısı gibi görünen bir ürün daha var:

Bu ise daha pahalı ama bunun pompa kısmında CPU sıcaklığını gösteren bir ibare yok. Açıklama da yapmamışlar. Ancak daha pahalı olmasına şaşırdım. Normalde CPU değerlerini gösteren sıvı soğutucunun daha pahalı olması gerekmez miydi? Sizce karıştırmış olabilirler mi? Sıvı soğutucu hakkındaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.

Artık ürün geldiği zaman göreceğiz umarım dediğiniz gibi çıkar.
Gigabyte'ın kendi sitesi diyor bunu, ben demiyorum :D

1647881252154.png

1647881287377.png

Evet benim sipariş verdiğim modelin açıklama kısmında da LCD ekran yazmışlar. Ancak LCD ekranlı modelin adı Waterforce X 360. ARGB olan ise Waterforce 360. GamingGen, ilandaki iki ürüne de ''X'' ibaresini koymamış. Bu yüzden kararsız kaldım.
Gaming Gen değişik biraz hocam. Ben de Logitech G PRO 2nd Gen versiyonunu almıştım oradan, ancak ürün görselinde 1st Gen vardı :D 2nd Gen geldi neyse ki.

Gaming Gen değişik biraz hocam. Ben de Logitech G PRO 2nd Gen versiyonunu almıştım oradan, ancak ürün görselinde 1st Gen vardı :D 2nd Gen geldi neyse ki.
Bu yüzden içimden bir ses CPU değerlerini pompa üzerinde gösteren modeli göndermeyeceklerini söylüyor ama bakalım artık. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı