Gigabyte Aorus Z390 Master overclock kaydetme

ZantiagO

Kilopat
Hayırlı akşamlar, bugün 2. el temiz bir Gigabyte Aorus Z390 Master anakart aldım. Fakat BIOS üstünde diğer anakartlar gibi overclock modunu göremedim. Anakartın üstünde bulunan OC tuşuna basıyorum OC yapıyor fakat kapanıp açılınca OC tekrar gidiyor tekrar o tuşa basmam gerekiyor bunu nasıl kalıcı hale getirebilirim. Ayrıca bu anakartı ilk bağladığımda başıma daha önce hiç gelmeyen bir şey geldi. Windows kuruyorum tamamlandıktan sonra yeniden başlatıyor, ve tekrar kurulum penceresine geliyordu. Sonrasında birkaç konuya baktım tamamlandıktan sonra yeniden başlarken flash belleği çekin dediklerini gördüm. Ama onu yapınca da işletim sistemi bulunamadı hatası veriyordu CTRL+alt+delete yaparak restart atmamı istiyordu hep. Sonra baktım SATA HDD ve SSD 1. ve 2. sıraya geçmiş, uğraştım uğraştım sonuç yok en sonunda Boot sekmesinden Boot kısmından Boot edilecek yeri seçtiğimiz ekranı açtım en altta disable modu vardı ona tıkladım sorunum çözüldü ne alaka bende bilmiyorum ama çözüldü. Sizce bir sorun sıkıntı olur mu?

Sistem: i9 9900K / Gigabyte Aorus 3060 Ti Master / Corsair Vengeance RGB Pro sl 3600MHz CL16.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı