- Makaleler
- 3
Arkadaşlar ben de Gigabyte A-X370M Gaming 3 (rev1.1) anakart aldım. Ryzen 5 2600 ile güncellemeden çalışır mı?
Biliyorum, ancak ben 1. Nesil Ryzen işlemci olmadan güncelleyebilir miyim? Çünkü R5 2600 aldım.Listeden de göreceğimiz üzere BIOS sürümünüz F20 olmalı:
GA-AX370M-Gaming 3 (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
Supports AMD 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors Çift Kanallı ECC' siz Sınırlandırılmamış DDR4, 4 DIMM USB Tip A ile 2 adet Hızlı USB 3.1 Jen. 2 PCIe...www.gigabyte.com.tr
BIOS güncellemeden çalışmayacaktır. 1. Nesil bir Ryzen bulup güncellemen lazım. İtopya, incehesap gibi bilgisayar parçası satan yerlerden aldıysan onlara yolla, ücretsiz güncellerler sanırım, bir ara sor önce. Ben iade edip aynı fiyata B450A-Pro almıştım, şimdi baya ucuzlamış X370.Hocam aynı anakart ve işlemci ben de de var ve ekran açılmıyor sinyal yok diyor siz de çalıştı mı?
Ben vatandan aldım, gittim elimiz de 1.nesil işlemci yok yapmayız dedilerBIOS güncellemeden çalışmayacaktır. 1. Nesil bir Ryzen bulup güncellemen lazım. İtopya, incehesap gibi bilgisayar parçası satan yerlerden aldıysan onlara yolla, ücretsiz güncellerler sanırım, bir ara sor önce. Ben iade edip aynı fiyata B450A-Pro almıştım, şimdi baya ucuzlamış X370.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.