Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #31 enesf dedi: Sence nasıl sistem ? Bir eksiği var mı ? Genişletmek için tıkla... Yukarıda söylediğim gibi PSU değiştir sadece. Geri kalanı güzel. Hayırlı olsun şimdiden.
enesf dedi: Sence nasıl sistem ? Bir eksiği var mı ? Genişletmek için tıkla... Yukarıda söylediğim gibi PSU değiştir sadece. Geri kalanı güzel. Hayırlı olsun şimdiden.
E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #32 Jira dedi: Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. @enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al. Genişletmek için tıkla... Nanokataloğa güvenemiyorum. Yoksa 650BQ almak istiyorum.
Jira dedi: Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. @enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al. Genişletmek için tıkla... Nanokataloğa güvenemiyorum. Yoksa 650BQ almak istiyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #33 Ben oradan kasa aldım. 2 günde geldi. Sıkıntı olmadı. Oradan almayacaksan FSP Hydro 600W +80 al. Sinerji'de var.
Ben oradan kasa aldım. 2 günde geldi. Sıkıntı olmadı. Oradan almayacaksan FSP Hydro 600W +80 al. Sinerji'de var.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 13 Eylül 2017 #34 Bunun bir üstü X370 olarak budur. gigabyte ga-ax370-gaming k3 atx soket am4 gl/usb3.1/m.2/hdmi amd soket am4 (ryzen)
Bunun bir üstü X370 olarak budur. gigabyte ga-ax370-gaming k3 atx soket am4 gl/usb3.1/m.2/hdmi amd soket am4 (ryzen)
Badsmokin Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 348 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya Uzmanı 13 Eylül 2017 #35 enesf dedi: BIOS ile ilgili sıkıntı çekenler olmuş galiba. Doğru mu? Bu kartı kullanmak istiyorum. Doğru bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Bir ara sorun olmuş sanırım ama yeni güncelleme ile bütün sorun ortadan kalkmıştır. İyi anakarttır, üzmez.
enesf dedi: BIOS ile ilgili sıkıntı çekenler olmuş galiba. Doğru mu? Bu kartı kullanmak istiyorum. Doğru bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Bir ara sorun olmuş sanırım ama yeni güncelleme ile bütün sorun ortadan kalkmıştır. İyi anakarttır, üzmez.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #36 enesf dedi: BIOS ile ilgili sıkıntı çekenler olmuş galiba. Doğru mu? Bu kartı kullanmak istiyorum. Doğru bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bilgim yok fakat Gigabyte anakartlarda Dual Bios yani çift bios özelliği var. Yani Bios'un silinse dahi ikincil bios'taki bilgileri birincil bios'a yükleyerek anakartı kurtarabiliyorsun.
enesf dedi: BIOS ile ilgili sıkıntı çekenler olmuş galiba. Doğru mu? Bu kartı kullanmak istiyorum. Doğru bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bilgim yok fakat Gigabyte anakartlarda Dual Bios yani çift bios özelliği var. Yani Bios'un silinse dahi ikincil bios'taki bilgileri birincil bios'a yükleyerek anakartı kurtarabiliyorsun.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #37 Jira dedi: Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. @enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al. Genişletmek için tıkla... CX, CS serisi PSU'lar alınmaz, hataya düşmüşsün Jira. Ben MasterWatt almayı düşünüyorum.
Jira dedi: Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. @enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al. Genişletmek için tıkla... CX, CS serisi PSU'lar alınmaz, hataya düşmüşsün Jira. Ben MasterWatt almayı düşünüyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #38 112163 dedi: CX, CS serisi PSU'lar alınmaz, hataya düşmüşsün Jira. Ben MasterWatt almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ? Benim PSU Cooler Master G650M. Ayrıca CS serisi kalitesiz değil. CX ve VS serisinde kronik ses problemi var.
112163 dedi: CX, CS serisi PSU'lar alınmaz, hataya düşmüşsün Jira. Ben MasterWatt almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ? Benim PSU Cooler Master G650M. Ayrıca CS serisi kalitesiz değil. CX ve VS serisinde kronik ses problemi var.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #39 Jira dedi: ? Benim PSU Cooler Master G650M. Ayrıca CS serisi kalitesiz değil. CX ve VS serisinde kronik ses problemi var. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım VS serisi sorunlu. CS ile VS çok benziyor.
Jira dedi: ? Benim PSU Cooler Master G650M. Ayrıca CS serisi kalitesiz değil. CX ve VS serisinde kronik ses problemi var. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım VS serisi sorunlu. CS ile VS çok benziyor.