Yukarıda söylediğim gibi PSU değiştir sadece. Geri kalanı güzel. Hayırlı olsun şimdiden.Sence nasıl sistem ? Bir eksiği var mı ?
Yukarıda söylediğim gibi PSU değiştir sadece. Geri kalanı güzel. Hayırlı olsun şimdiden.Sence nasıl sistem ? Bir eksiği var mı ?
Nanokataloğa güvenemiyorum. Yoksa 650BQ almak istiyorum.Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de.
@enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al.
Bir ara sorun olmuş sanırım ama yeni güncelleme ile bütün sorun ortadan kalkmıştır. İyi anakarttır, üzmez.BIOS ile ilgili sıkıntı çekenler olmuş galiba. Doğru mu? Bu kartı kullanmak istiyorum. Doğru bir seçim mi?
BIOS ile ilgili sıkıntı çekenler olmuş galiba. Doğru mu? Bu kartı kullanmak istiyorum. Doğru bir seçim mi?
CX, CS serisi PSU'lar alınmaz, hataya düşmüşsün Jira. Ben MasterWatt almayı düşünüyorum.Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de.
@enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al.
? Benim PSU Cooler Master G650M. Ayrıca CS serisi kalitesiz değil. CX ve VS serisinde kronik ses problemi var.CX, CS serisi PSU'lar alınmaz, hataya düşmüşsün Jira. Ben MasterWatt almayı düşünüyorum.
Yanlış yazmışım VS serisi sorunlu. CS ile VS çok benziyor.? Benim PSU Cooler Master G650M. Ayrıca CS serisi kalitesiz değil. CX ve VS serisinde kronik ses problemi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.