Gigabyte B450 Aorus Elite anakart alınır mı?

Giriş seviyesi bir B550 almaktansa üst seviye bir B450 alman çok daha mantıklı. VRM kalitesi ve O.C potansiyeli daha yüksek olur. Bütçeyi artıramıyorsan B450 Tomahawk çok güzel bir anakarttır.

Not: Stok sıkıntısı yaşanıyormuş şimdi gördüm. @EgeN7 hocamın önerdiği anakartta çok kaliteli bir anakarttır. Tomahawk'ı aratmaz diyebiliriz. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence.

Ben 830TL almıştım.

Screenshot_1.png

Ben 830TL almıştım.

Eki Görüntüle 665735

Elite'le Pro arasında ne fark var?

B450 anakartlarda tomahawk max ve mortar max ürünleriyle MSI OC performansı bakımından en önde. Max serisi 4. Nesil ryzen için de rahat kullanabileceğin bir anakart. Bilgisayarınızı 4 yıl içinde upgrade etmeyi düşünmüyorsanız bence orta seviye orta fiyatlı bir kart alın. B550ye gerek yok diye düşünüyorum. Zaten 4 5 yıl içinde çok farklı bir teknoloji büyük ihtimal gelir ve kasayı komple yenilersiniz.

B450 anakartlarda Tomahawk Max ve Mortar Max ürünleriyle MSI OC performansı bakımından en önde. Max serisi 4. nesil Ryzen için de rahat kullanabileceğin bir anakart. Bilgisayarınızı 4 yıl içinde upgrade etmeyi düşünmüyorsanız bence orta seviye orta fiyatlı bir kart alın. B550'ye gerek yok diye düşünüyorum. Zaten 4 5 yıl içinde çok farklı bir teknoloji büyük ihtimal gelir ve kasayı komple yenilersiniz.

Eğer bütçe yoksa B550 ve X570 çok zor. Belki B550M-S2H alınabilir ancak overclock için B450 Aorus Elite daha iyi bir tercih.

Teşekkürler.

Elite'le Pro arasında ne fark var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı