Gigabyte B450 Aorus M ''F60'' BIOS update nasıl yapılır?

Makaleler
2
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Başlıktaki anakartı kullanıyorum. BIOS update kısmı biraz gıcık anakartın. Bilen biri anlatabilir mi acaba?

BIOS sürümümü F60 yapmak istiyorum. Doğru anladıysam önce F32 sürümüne güncelleyeceğim sonra F40'a güncellemeden önce windows içinden EC FW Update Tool'u (B19.0517.1 veya sonraki sürüm) kuracağım daha sonra F40'a güncelleyeceğim ve en son olarak F60'a güncelleyeceğim demi? Birde bunlar olurken PC kapanmasın diye dua edeceğim sanırım.

Başlıktaki anakartı kullanıyorum. BIOS update kısmı biraz gıcık anakartın. Bilen biri anlatabilir mi acaba?

Bu video'yu izleyerek yapabilirsiniz.

Mantık aynıdır

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle bana mevcut sürüm numaranı söyleyebilir misin ? Windowsta arama kısmına dxdiag yazarak bulabilirsin.
Değil, Bios Update ederken belirli şeylere dikkat etmesini söylüyor sitesinde Gigabyte, belirli bir mevcut sürümü varsa öncelikle F32'yi kurması gerekiyor.

Öncelikle bana mevcut sürüm numaranı söyleyebilir misin ? Windowsta arama kısmına dxdiag yazarak bulabilirsin.
F50 sürümündeyim hocam.
Maalesef farklı. Çok çetrefilli bir süreçten geçeceğim birazdan.

Gerek yok hocam, O F40'tan önceki versiyonlara sahip anakartlar için, artık son sürüme kadar sorunsuz bir şekilde yükleme yapabilirsin, geçen haftalarda F40 sürümümü F52'ye getirdim.
Bir sıkıntı olmadı mı cidden? Direkt F60 mı yapmalıyım yani sıkıntı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…