Gigabyte B450 Aorus M vs Gigabyte B450 Gaming X

• Konuyu başlatan NQXT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.267
Yer
𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁
Daha fazla  
Aorus pro almayın. Vrmler çöp. Sırf görüntü olarak iyi. Overclock yapacaksanız Msi tomahawk öneririm. Hatta b450 s2h bile alabilirsiniz gayet iyi bir anakart paranız cebinizde kalır.

Aorus Pro almayın. VRM'ler çöp. Sırf görüntü olarak iyi. Overclock yapacaksanız MSI Tomahawk öneririm. Hatta B450 S2H bile alabilirsiniz gayet iyi bir anakart paranız cebinizde kalır.

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING AMD B450 AM4 DDR4 4400 MHz ATX anakart nasıldır ben Gigabyte B450 auros Pro alirken bu model kafamı kurcaladı açıkçası.

Ben Gigabyte Aorus M kullanıyorum tavsiye etmem BIOS yazılımı kötü ve RGB Fusion 2.0 düzgün çalışmıyor MSI almanı tavsiye ederim.

Asus anakart önermiyorum hocam. M5a97 ve 970 pro gaming aura olmak üzere İki kez Asus anakart kullandım ve hep farklı sorunlar yaşadım. Gigabyte aorus pro alın almasına ama vrmler de bariz hile yapmışlar. Bence satın almaya değmez. O kadar para verecekseniz üst chipset almanız gerekir. Kişisel yorumum b450 için 400 - 600 TL den fazla harcamayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı