Ses ile ilgili sürücüleri silin ve bunu deneyin.Şimdi beni sabah 4'den beri kanser eden konuya geleyim.
Gigabyte B450 Aorus Elite bir anakartım var. Realtek High quality Manager yükledim iyi çalıştı, reset attım aaa o da ne? Yok ses ayarları falan gitmiş, neyse setup indirdim.
Setup yüklendi reset at dedi, attım açıldı. Tekrar kurulum ekranı geldi, tekrar reset at falan bu saate kadar böyle kanser etti.
Şimdi setup yüklüyorum, kuruyor sonra reset atıyor kaldırıyor. Yine reset atıyor, açılıyor Manager yok. Kurmuyor kısaca.
eveet DenedimAnakart'ın sitesindeki sürümü denediniz mi?
bunu şimdi deneyeceğimSes ile ilgili sürücüleri silin ve bunu deneyin.
Realtek sound drivers for ALC892 and Windows 10 64bit
Realtek sound device drivers for ALC892 and Microsoft Windows 10 64bitwww.realtek.cz
Sonra bunu deneyeceğim teşekkürler 15 dkya gcevap veririmBilgisayarınızda halihazırda yüklü olan Program Ekle veya Kaldır ve Aygıt Yöneticisi'nden tüm Realtek ses sürücülerini silin. Gelişigüzel indirilmiş tüm sürücü yüklemelerini de silin. Bunları uyguladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp aşağıdaki sürücüyü indirin ve kurun.
Gigabyte B450 AORUS ELITE - Realtek Audio Driver
Realtek birden fazla ürüne birden fazla ses sürücüsü çıkardığı için her indirdiğiniz sürücüyle kullanamazsınız. Genel sürücülerde ise Aygıt Yöneticisi bölümünden manüel olarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Realtek HD Audio Yöneticisi, High Quality Manager vb. uygulamalar Windows 10'da artık şu isimle ve şu şekilde görünüyor;
Realtek Audio Console:
Eki Görüntüle 461410
Kral bu işe yaramadı :/Ses ile ilgili sürücüleri silin ve bunu deneyin.
Realtek sound drivers for ALC892 and Windows 10 64bit
Realtek sound device drivers for ALC892 and Microsoft Windows 10 64bitwww.realtek.cz
@176476 yazdığı yöntemi deneyin.eveet Denedim
bunu şimdi deneyeceğim
Sonra bunu deneyeceğim teşekkürler 15 dkya gcevap veririm
Kral bu işe yaramadı :/
5 kere reset attım heep aynısı yapıyor şimdi de yaptı allaahıımmmm
Formatı 32 Bit mi 64 Bit mi yüklediniz?format attım şimdi onu yükleyeceğim.
Olmadı
Eki Görüntüle 461576
Durmadan bu ekranı görüyorum kanser oldum yok mu bunu bir çaresi yarabbim ya
Eki Görüntüle 461578
Reset attım yine bu açıldı çıldırıcağım allahım Yarabbim ya
64 sistemFormatı 32 Bit mi 64 Bit mi yüklediniz?
Sorunu nasıl çözüldüğünü yazınız böyle konu kapatmak ceza sebebi dir.64 sistem
yüklediğim dosya 64 ayni uyumsuz hiçbir şey yok
Eki Görüntüle 461611
sabahdan beri bu ekrandayı 50 60 kere reset attırıyor açılııoyr kapanıyor bunu açıyor tekrar reset yani açılıp kapanıyor siliyor realteki kurmuyor
Eki Görüntüle 461612
bakın kaldırıyor şimdi
reset atıcam gelicem tekrar r
Tamamdır hallettim teşekkürler