Gigabyte B450 Elite Anakarta Ses Driverı kurulmuyor

eqNd

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi beni sabah 4'den beri kanser eden konuya geleyim.

Gigabyte B450 Aorus Elite bir anakartım var. Realtek High quality Manager yükledim iyi çalıştı, reset attım aaa o da ne? Yok ses ayarları falan gitmiş, neyse setup indirdim.
Setup yüklendi reset at dedi, attım açıldı. Tekrar kurulum ekranı geldi, tekrar reset at falan bu saate kadar böyle kanser etti.
Şimdi setup yüklüyorum, kuruyor sonra reset atıyor kaldırıyor. Yine reset atıyor, açılıyor Manager yok. Kurmuyor kısaca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi beni sabah 4'den beri kanser eden konuya geleyim.

Gigabyte B450 Aorus Elite bir anakartım var. Realtek High quality Manager yükledim iyi çalıştı, reset attım aaa o da ne? Yok ses ayarları falan gitmiş, neyse setup indirdim.
Setup yüklendi reset at dedi, attım açıldı. Tekrar kurulum ekranı geldi, tekrar reset at falan bu saate kadar böyle kanser etti.
Şimdi setup yüklüyorum, kuruyor sonra reset atıyor kaldırıyor. Yine reset atıyor, açılıyor Manager yok. Kurmuyor kısaca.
Ses ile ilgili sürücüleri silin ve bunu deneyin.

Bilgisayarınızda halihazırda yüklü olan Program Ekle veya Kaldır ve Aygıt Yöneticisi'nden tüm Realtek ses sürücülerini silin. Gelişigüzel indirilmiş tüm sürücü yüklemelerini de silin. Bunları uyguladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp aşağıdaki sürücüyü indirin ve kurun.

Gigabyte B450 AORUS ELITE - Realtek Audio Driver

Realtek birden fazla ürüne birden fazla ses sürücüsü çıkardığı için her indirdiğiniz sürücüyle kullanamazsınız. Genel sürücülerde ise Aygıt Yöneticisi bölümünden manüel olarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Realtek HD Audio Yöneticisi, High Quality Manager vb. uygulamalar Windows 10'da artık şu isimle ve şu şekilde görünüyor;

Realtek Audio Console:
1574133169498.png

Anakart'ın sitesindeki sürümü denediniz mi?
eveet Denedim

bunu şimdi deneyeceğim
Bilgisayarınızda halihazırda yüklü olan Program Ekle veya Kaldır ve Aygıt Yöneticisi'nden tüm Realtek ses sürücülerini silin. Gelişigüzel indirilmiş tüm sürücü yüklemelerini de silin. Bunları uyguladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp aşağıdaki sürücüyü indirin ve kurun.

Gigabyte B450 AORUS ELITE - Realtek Audio Driver

Realtek birden fazla ürüne birden fazla ses sürücüsü çıkardığı için her indirdiğiniz sürücüyle kullanamazsınız. Genel sürücülerde ise Aygıt Yöneticisi bölümünden manüel olarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Realtek HD Audio Yöneticisi, High Quality Manager vb. uygulamalar Windows 10'da artık şu isimle ve şu şekilde görünüyor;

Realtek Audio Console:
Eki Görüntüle 461410
Sonra bunu deneyeceğim teşekkürler 15 dkya gcevap veririm
Kral bu işe yaramadı :/
5 kere reset attım heep aynısı yapıyor şimdi de yaptı allaahıımmmm

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-11-19 113543.png
    Ek Açıklama 2019-11-19 113543.png
    52,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
eveet Denedim

bunu şimdi deneyeceğim

Sonra bunu deneyeceğim teşekkürler 15 dkya gcevap veririm

Kral bu işe yaramadı :/
5 kere reset attım heep aynısı yapıyor şimdi de yaptı allaahıımmmm
@176476 yazdığı yöntemi deneyin.

Son düzenleme:
Formatı 32 Bit mi 64 Bit mi yüklediniz?
64 sistem
yüklediğim dosya 64 ayni uyumsuz hiçbir şey yok
1574174295192.png

sabahdan beri bu ekrandayı 50 60 kere reset attırıyor açılııoyr kapanıyor bunu açıyor tekrar reset yani açılıp kapanıyor siliyor realteki kurmuyor
1574174550592.png

bakın kaldırıyor şimdi
reset atıcam gelicem tekrar r
Tamamdır hallettim teşekkürler :D

Dosya Ekleri

• 1574174573524.png
    1574174573524.png
    61,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
64 sistem
yüklediğim dosya 64 ayni uyumsuz hiçbir şey yok
Eki Görüntüle 461611
sabahdan beri bu ekrandayı 50 60 kere reset attırıyor açılııoyr kapanıyor bunu açıyor tekrar reset yani açılıp kapanıyor siliyor realteki kurmuyor
Eki Görüntüle 461612
bakın kaldırıyor şimdi
reset atıcam gelicem tekrar r
Tamamdır hallettim teşekkürler :D
Sorunu nasıl çözüldüğünü yazınız böyle konu kapatmak ceza sebebi dir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı