Gigabyte B450 GAMING X R5 3600 uyumu

Eğer anakart ı satın almadıysanız asus tuf b450 plus gaming i tavsiye ederim. Gigabyte iyi markadır ancak kullanmadım lakin asus kullandım Tek tuşla overclock, bios üzerinden internet bağlantısı ile bios güncelleme ve bir çok özelliği daha var ayrıca ram mhz desteği daha yüksek.

Eğer anakart ı satın almadıysanız asus tuf b450 plus gaming i tavsiye ederim. Gigabyte iyi markadır ancak kullanmadım lakin asus kullandım Tek tuşla overclock, bios üzerinden internet bağlantısı ile bios güncelleme ve bir çok özelliği daha var ayrıca ram mhz desteği daha yüksek.
Arkadaşın bütçesi olsaydı zaten Gaming X almazdı hocam. Söylediğiniz anakart 950 TL arkadaşın aldığı veya alacağı anakart ise 750 TL. Ki eğer bütçesi o kadar olsaydı da o anakartı alacağına Gaming Plus MAX alması daha mantıklı olurdu bence.

Arkadaşın bütçesi olsaydı zaten Gaming X almazdı hocam. Söylediğiniz anakart 950 TL arkadaşın aldığı veya alacağı anakart ise 750 TL. Ki eğer bütçesi o kadar olsaydı da o anakartı alacağına Gaming Plus Max alması daha mantıklı olurdu bence.

Doğru bütçem o kadar fazla değil.
Rica ederim. (En iyi cevap işartlemenizi rica edebilirim sanırım :))

Tabii ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı