Gigabyte B450 M2H Format USB belleğini görmüyor

DenizHan55

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
Gigabyte B450 M2H
Öncelikle hayırlı bayramlar.
Benim 3 yıllık SSD m bugün hayata gözlerini yumdu 😂 Her neyse Windows kurulu oldugu inin bilgisayar hayliyle acilmadi. Bende yeni aldigim M.2 SSD'ye Windows kurayım dedim. Flashı falan hazırladım bilgisayara taktım ama flashı görmüyor. Ne yapmam lazim?

Dosya Ekleri

• f9929ca1-979e-442a-805d-7af51534f4c4.jpg
    f9929ca1-979e-442a-805d-7af51534f4c4.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 58
Öncelikle hayırlı bayramlar.
Benim 3 yıllık SSD m bugün hayata gözlerini yumdu 😂 Her neyse Windows kurulu oldugu inin bilgisayar hayliyle acilmadi. Bende yeni aldigim M.2 SSD'ye Windows kurayım dedim. Flashı falan hazırladım bilgisayara taktım ama flashı görmüyor. Ne yapmam lazim?
Anakartın arka portuna tak USByi.

Hocam USB doğru biçimlendirildi mi? FAT32 veya NTFS mi? Ben geçen gün bios güncellemesi yaptım f50'den f64'e ve FAT32 olarak biçimlendirmem gerekiyordu bilgisayarın görmesi için. Anakartım Gigabyte B450 Gaming X.

M.2 SSD'yi büyük ihtimal iyi takamadın bir daha tak.
Bolgisayarda hdd de takılı ama hiçbirini görmüyor

Hocam USB doğru biçimlendirildi mi? FAT32 veya NTFS mi? Ben geçen gün BIOS güncellemesi yaptım F50'den F64'e ve FAT32 olarak biçimlendirmem gerekiyordu bilgisayarın görmesi için. Anakartım Gigabyte B450 Gaming X.

Bende F50 de fat 32 olarak bicimlendirdim.

Bozuk olan SSD. Yi takınca görüyor ama

Son düzenleme:
Şuanki SSD görmüyor mu? Başka bir bilgisayarda SSD dene. Mümkün değilse başka bir bilgisayarda bir flash belleğe Kali Linux, Wifislax veya portable olan herhangi bir işletim sistemi yazdır ve sistemi flash bellekten başlat. Belki bozuktur SSD.

Şu anki SSD görmüyor mu? Başka bir bilgisayarda SSD dene. Mümkün değilse başka bir bilgisayarda bir flash belleğe Kali Linux, wifislax veya portable olan herhangi bir işletim sistemi yazdır ve sistemi flash bellekten başlat. Belki bozuktur SSD.

Kanka normalde Win kurulu olan SSD gorunuyor ama bozuk oldugu ıcın Win acılmıyor o yuzden yeniden Win yukleyeceğim bende toplam takılı 3 disk vardı biri SSD biri M.2 diğeri HDD SSD olan bozuldu çıkardım M.2'ye Win yukleyeceğim ama flashı PC'ye taktıgımda boot ta gormuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı