Güç Kaynağı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://disk.yandex.com.tr/d/QqcuE71e_cdN5w RAM GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram SSD veya HDD modeli Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Ekran kartı Sapphire Nitro+ RX580 4GB Anakart Gigabyte B450M K İşlemci AMD Ryzen 5 3600 Uzun zaman sonra aynı gün iki kere üst üste mavi ekran hatası aldım. Edge'de gezinirken meydana geldi.
Uzun zaman sonra aynı gün iki kere üst üste mavi ekran hatası aldım. Edge'de gezinirken meydana geldi.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.875 Makaleler 6 Çözümler 537 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Ağustos 2024 #2 Ayarlar > Uygulamalar'da Microsoft Edge bulun. Gelişmiş seçeneklere tıklayın. Önce onar ardından sıfırla yapın. Verilerinize bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Uygulamalar'da Microsoft Edge bulun. Gelişmiş seçeneklere tıklayın. Önce onar ardından sıfırla yapın. Verilerinize bir şey olmaz.
KS KS Güç Kaynağı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 turko35408 dedi: Ayarlar > Uygulamalar'da Microsoft Edge bulun. Gelişmiş seçeneklere tıklayın. Önce onar ardından sıfırla yapın. Verilerinize bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Onarma işlemini gerçekleştirdim fakat diğer uygulamaların aksine Edge'in yanındaki üç noktaya bastığımda gelişmiş seçenekler çıkmadığı için sıfırlama yapamıyorum. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Ayarlar > Uygulamalar'da Microsoft Edge bulun. Gelişmiş seçeneklere tıklayın. Önce onar ardından sıfırla yapın. Verilerinize bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Onarma işlemini gerçekleştirdim fakat diğer uygulamaların aksine Edge'in yanındaki üç noktaya bastığımda gelişmiş seçenekler çıkmadığı için sıfırlama yapamıyorum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.875 Makaleler 6 Çözümler 537 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Ağustos 2024 #4 Windows 11 için biraz farklı. Üç noktaya basıp değiştir'i tıklayın. Artı 0 Eksi
KS KS Güç Kaynağı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 turko35408 dedi: Windows 11 için biraz farklı. Üç noktaya basıp değiştir'i tıklayın. Genişletmek için tıkla... Evet, o sekmeden sadece onarım yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Windows 11 için biraz farklı. Üç noktaya basıp değiştir'i tıklayın. Genişletmek için tıkla... Evet, o sekmeden sadece onarım yapılabiliyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.875 Makaleler 6 Çözümler 537 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Ağustos 2024 #6 Microsoft Edge'in kaldırılmasını engelledi. Sadece onarım yapabiliyoruz. Onarma işleminden sonra mavi ekran hatası aldınız mı? Son düzenleme: 25 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Microsoft Edge'in kaldırılmasını engelledi. Sadece onarım yapabiliyoruz. Onarma işleminden sonra mavi ekran hatası aldınız mı?
KS KS Güç Kaynağı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 turko35408 dedi: Microsoft Edge'in kaldırılmasını engelledi. Sadece onarım yapabiliyoruz. Onarma işleminden sonra mavi ekran hatası aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Henüz almadım hocam. Bu hafta almazsam güncellerim. Sağ olun. Bugün tekrar hata aldım Edge açık iken. @turko35408 Minidumb.28.08.2024 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Son düzenleme: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Microsoft Edge'in kaldırılmasını engelledi. Sadece onarım yapabiliyoruz. Onarma işleminden sonra mavi ekran hatası aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Henüz almadım hocam. Bu hafta almazsam güncellerim. Sağ olun. Bugün tekrar hata aldım Edge açık iken. @turko35408 Minidumb.28.08.2024 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.875 Makaleler 6 Çözümler 537 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Ağustos 2024 #8 Hocam sistemi taratın: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Artı 0 Eksi
Hocam sistemi taratın: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
KS KS Güç Kaynağı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #9 turko35408 dedi: Hocam sistemi taratın: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Bitdefender ve Windows Defender gibi Malwarebytes'da da hiçbir şey bulunamadı. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam sistemi taratın: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Bitdefender ve Windows Defender gibi Malwarebytes'da da hiçbir şey bulunamadı.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.875 Makaleler 6 Çözümler 537 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 29 Ağustos 2024 #10 Hocam siz en iyisi temiz Windows kurulumu yapın. Artı 0 Eksi