Gigabyte B450 S2H alınır mı?

8 GB single channel yetmeyip sıkıntı yaşatabiliyor hocam, Fps düşüklüğüne neden oluyor. RAM için ayırdığınız bütçe nedir? 8*2 sıkıştırabilir miyiz acaba?
Maksimum 300TL bütçem var ama yaklaşık 1 ay sonra 2. 8GB belleğide alıcam.
F/P, taçsız kral.
Teşşekkürler. Bu belleklerde AMD sistemlerde oldukça fazla kullanılıyor.

Yaklaşık 1 ay sonra 2. 8GB belleğide alıcam.

Teşşekkürler. Bu belleklerde AMD sistemlerde oldukça fazla kullanılıyor.
Pekala o zaman. Önerilen RAM gayet iyidir, kendi sistemimde 3200 Mhz olanlarını kullanıyorum, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 2. 8GB olanı alırken de aynı olmasına dikkat edin yalnız.

Ekstra kırpılmış bir anakart. 2 ram slotu artık eskide kaldı ama nedense hala 2 ram slotlu anakartlar üretiyorlar. Ayrıca tek slot pcı x16 slotu da dezavantaj. Ben olsam biraz daha bekler iyi bir şey alırdım. İleri zamanda sistem upgrade edeceğin zaman mutlaka listene anakartta ekle.

Windows güncellemelerini tam yaptığınızdan emin olun, AMD'nin sitesinden güncel B450 Çipset sürücüsünü edinin.
Sorunu sisteme format atarak çözdüm. Sağolun.
Ekstra kırpılmış bir anakart. 2 ram slotu artık eskide kaldı ama nedense hala 2 ram slotlu anakartlar üretiyorlar. Ayrıca tek slot pcı x16 slotu da dezavantaj. Ben olsam biraz daha bekler iyi bir şey alırdım. İleri zamanda sistem upgrade edeceğin zaman mutlaka listene anakartta ekle.
Sistemi daha yeni yükselttim. 3 4 sene daha yükseltmeyi düşünmüyorum anakart bana yeterli alıcak varsada kullanan biri olarak ben tavsiye ederim. Ayrıca küçük anakarta ihtiyaç duyan kullanıcılarda var. Bence bu söyledikleriniz eksik değil.

Son düzenleme:
Sorunu sisteme format atarak çözdüm. Sağolun.

Sistemi daha yeni yükselttim. 3 4 sene daha yükseltmeyi düşünmüyorum anakart bana yeterli alıcak varsada kullanan biri olarak ben tavsiye ederim.

Ben zaten asla böyle çift ram slotlu anakart almam upgrade için müsait değil siz almışsınız hayırlı olsun ama ben böyle sevmiyorum. Param sadece bu anakarta bile yetse yine almam az daha bekler daha iyisini alırım. Anakartı bir kere alıyoruz uzun süre kullanıyoruz çünkü.

Technopat Nedensiz Yere Hiçbir Şeyi Beğenmeme Timi iş başında yine gördüğüm kadarıyla. Giriş seviyesi f/p bir anakart bu. Aynı segmentteki rakiplerindense daha iyi. 2 RAM slotu giriş seviyesi sistemler için fazlasıyla yeterli. Herkes bilir daha iyisini almayı ama giriş seviyesi bir sisteme gidip de pahalı bir anakart takarsanız o sistem artık giriş seviyesi olmayacaktır zaten. Çok fazla sistemde kullanıldı ve memnun olmayan görmedim desem yalan söylemiş olmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı