Gigabyte B450 S2H anakart iade edilir mi?

Yahyabeyy

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan aldıgım B450 S2H anakart iade edilir mi satıcıya ulaştı sadece kutusunda ayna plaketinin paketi açılmış üründe BIOS flaşh back yok ASUS TUF B450 almak istiyorum R5 5500 kullanacağım ve kimseylede ugraşmak istemiyirum evde kendim BIOS flash back ile guncellemek isedim Gigabyte anakartı iade olur mu üründe bir şey yok sadece ayna plaketi onu da babamın arkadaşı açmış zaten ben açmadım bile

14 günü geçmediyse sorun olmaz ama bence hiç uğraşma direkt yetkili servisine yolla onlar sana ücretsiz BIOS güncelleyip geri yollar. Yani sadece biosflashback özelliği için 2000 liraya TUF B450 almak bence mantıklı değil.

14 günü geçmediyse sorun olmaz ama bence hiç uğraşma direkt yetkili servisine yolla onlar sana ücretsiz BIOS güncelleyip geri yollar. Yani sadece biosflashback özelliği için 2000 liraya TUF B450 almak bence mantıklı değil.
Bilmiyorum artık 1700 tl asus ama s2h den daha kaliteli bi anakart 700 tl farka deger bence 4 ram slotu vs

Bilmiyorum artık 1700 TL ASUS ama S2H'den daha kaliteli bir anakart 700 TL farka deger bence 4 RAM slotu vs.

Kral bir de şöyle düşün o anakartın sistemine performans artışı gram olmaz 4 RAM slotu işine yarar ama şimdi doldurmayacaksan hiç gerek de yok bence git vatana veyata bir bilgisayarcıya eski nesil bir Ryzen işlemci ellerinde varsa ufak bir meblaya güncelesinler BIOS'u zor bir şey değil o anakarta masraf edeceğine RAM alırsın veyata daha iyi bir yere yatırım yaparsın.

Kral bir de şöyle düşün o anakartın sistemine performans artışı gram olmaz 4 RAM slotu işine yarar ama şimdi doldurmayacaksan hiç gerek de yok bence git vatana veyata bir bilgisayarcıya eski nesil bir Ryzen işlemci ellerinde varsa ufak bir meblaya güncelesinler BIOS'u zor bir şey değil o anakarta masraf edeceğine RAM alırsın veyata daha iyi bir yere yatırım yaparsın.

Şimdi mantıksız da gelmedi ya ama görüntü olarak guzel de ksanin içine bakarak oyun oynamayacağım zaten de kafam cok garuşuk

zaten ne geldiyse mahale bilgisayarcisınin yuzunden geldi yok islemciyi yakarsın benim arkadasimda apu islemci var normalde onunki ile gunceleyecektim sonra konusmaya basladı bende korktum bisey olur diye cesaret edemedim adama halbu ki cok guzel anlatmıştım sizce ne yapmalıyım yani hangi anakartı alabilirim öneriniz var mı 690 tl fark var ama gorüntüsü hosuma giti yani ben bilgisayarcıya götürsem 100 tl istese gubcelemeye ben evde bedavaya yapıcam e bana gelicek 1100 liraya oldu 590 tl fark var diyelim o zaman ne yapsam bilemedim görüntüsü hoşuma da gitti ne

Son düzenleme:
S2H alıp devam mı edeyim.

Kral alacağın yere söyle BIOS'unu güncellesinler işlemcini takıp kullanabilirsin.

Şimdi mantıksız da gelmedi ya ama görüntü olarak guzel de ksanin içine bakarak oyun oynamayacağım zaten de kafam cok garuşuk.

Zaten ne geldiyse mahale bilgisayarcisınin yuzunden geldi yok islemciyi yakarsın benim arkadasimda APU islemci var normalde onunki ile gunceleyecektim sonra konusmaya basladı bende korktum bir şey olur diye cesaret edemedim adama halbuki cok guzel anlatmıştım sizce ne yapmalıyım yani hangi anakartı alabilirim öneriniz var mı 690 TL fark var ama gorüntüsü hosuma giti yani ben bilgisayarcıya götürsem 100 TL istese gubcelemeye ben evde bedavaya yapacağım e bana gelecek 1100 liraya oldu 590 TL fark var diyelim o zaman ne yapsam bilemedim görüntüsü hoşuma da gitti ne.

Mahalle bilgisayarcıların çoğu kurnazdır onların lafı ile kuyuya inme gel buraya aç konuyu gerektiği kadar yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı